Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

KÖPGUIDE

FASTIGHETSINVESTERING I TURKIET

  • FASTIGHETSINVESTERING I TURKIET

Framgångsrika ekonomiska resultat för Turkiets unga befolkning, en kvalificerad arbetskraft, liberal och reformistisk investeringsmiljö, avancerad infrastruktur, fördelaktigt geografiskt läge, låga skattesatser, incitament och stora inhemska marknader och sedan 1996, EU:s tullunion, erbjuder betydande möjligheter till utländska investerare

Dessutom har radikala ekonomiska reformer som gjorts under det senaste decenniet gjort det mer fördelaktigt att investera i Turkiet. En lämplig infrastruktur skapas för att locka utländska investerare. Att ha samma rättigheter och skyldigheter såväl som reglerna för utländska och inhemska investerare, erbjuder en säker miljö för utländska investeringar i Turkiet

De flesta av avlägsnandet av byråkratiska hinder, förbättring av skattesystemet, stöd för överföring av vinster och framgångsrika privatiseringsprogram, har Turkiet blivit ett av världens ledande investeringscentra.

5V-strategin för investeringar

När du investerar i en fastighet i Turkiet handlar det om rationellt beslutsfattande:

 

Fastigheter prissätts baserat på lokala ”fastighetsjämförelser”. Till exempel: bankexperter betraktar gatuadresser och postnummer som de enda sanna säkerheterna och fastighetskonsulterna, gör sina åtaganden om fastighetsinvesteringar enbart på värderingsdata

 

Men mäklarnas och bankers mantran räcker inte riktigt för att garantera avkastning på dina investeringspengar

 

Summan av kardemumman av en framgångsrik entreprenörsfastighetsaffär kräver en medvetenhet om fem grunder: Vem, vad, var, när, varför?

Har du den tekniska expertis som krävs för att förstå högsta och bästa utnyttjande, inkomst, jämförbar försäljning, kostnad och genomförd värdeanalys? Utan denna expertis är du ingen investerare

Har du tillräckligt med kunskap om fastighetsinvesteringar? Fråga dig själv, vem är du egentligen?

Vad krävs för att få en bra affär när det gäller finansiering?

Du måste ha kompetensen för att genomföra meningsfull finansiell analys och beräkningar för att stödja det. Helt enkelt "tänker"; pengarna kommer alltid att finnas där för att vad du anser vara en lovande möjlighet aldrig räcker för att säkra förvärvet, inte ens på en kortsiktig optionsbasis.

Går du in i en stigande, stabil eller fallande marknadsmiljö? Enkelt uttryckt, placeringen av din investering, dess marknadssituation på investeringsplatsen.

Bara för att du är "redo" att göra en affär, är det verkligen rätt tillfälle att satsa på investeringen?

Fastighetsframgång handlar om timing. Om din timing är avstängd är dina chanser för ett framgångsrikt resultat noll. Har du gjort en undersökning för alternativa investeringar och använt jämförelseenheter? Är din framtida in- och utträdeskalender realistisk eller bara en hoppfull tanke?

Har du en konkret, specifik anledning till investeringen du funderar på? Köper du fastigheten eller den förväntade inkomsten?                                                                           Har du identifierat alla potentiella inkomstfördelar (kassaflöde, skatteförmåner, amortering av lån, värdestegring) och vägt dem mot utfallet i värsta fall? Har du formulerat specifika investeringskriterier och sedan följt dem?

Att fatta rationella beslut är grunden för alla framgångsrika fastighetsinvesteringar. Det är här en erfaren proffs, någon med personlig och professionell förtrogenhet med små och stora projekt, förmågan att vägleda kunder, partners och investerare genom distraherande "skogar" och "vyer" kommer in i bilden.

Vårt arbete med både verkställande och investerande kunder börjar med att ta fram en lista med specifika kriterier som inkluderar aktiekrav, kassaflödesfakta, rimliga avkastningsförväntningar, 360 graders riskbedömningar och fullständiga operativa krav.

Det sista någon vill ha i något skede av processen är den mycket frekventa "överraskningen" av oväntade bedömningar, hälso- och säkerhetsproblem eller otillräckliga reserver som plötsligt fastnar. Alla som investerar eller spekulerar i fastigheter har gränser och genom att acceptera dessa gränser kan vem som helst hoppas på att nå ett lönsamt mål.

På Ideal fastigheter är det första vi gör för våra fastighetskunder att tillämpa noggrann, eftertänksam och ekonomisk disciplin på alla erbjudanden. Tillsammans med våra kunder tappar vi aldrig alla personliga, finansiella och marknadsfakta ur sikte... eller det faktum att vår kunds personliga säkerhet ingår i dessa lånedokument då de vägleder dem genom en strukturerad beslutsprocess.

Ett disciplinerat och strukturerat förhållningssätt till fastighetsfrågor 
Det är hörnstenen i vår framgång och din framgång

Compare listings

Compare