Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

OM OSS

Vårt företag koncentrerar sig på fastighetsaffärer, det är vad vi gör bäst.

Vi har en omfattande databas över ett stort antal fastigheter i Alanya, Turkiet.

İdealhomes.com.tr är en unik fastighetsdatabas som gör det möjligt för oss att analysera fastighetsmarknaden, dess förhållanden och dess förändringar.

Vårt företag är inte begränsat till traditionella fastighetsgränser när det gäller köp, försäljning och leasing eller kapitalförvaltning. Istället hittar vi alltid nya och innovativa sätt att tillgodose våra kunders behov. Därför har vi blivit det ledande företaget i fastighetsbranschen i Alanya.

Vårt företag består av högkvalificerade fastighetsmäklare med omfattande kunskap om den pågående marknadssituationen och efter trender på fastighetsmarknaden i Alanya.

Detta gör att vi kan tillhandahålla de mest exakta marknadsvärdena för tillgångar och förutsäga framtida värdetrender, analys av trender i fastighetsinvesteringarnas resultat jämfört med andra tillgångsslag.

Vi ger en exceptionell representation till våra kunder i varje affär. Vi använder alla nödvändiga proaktiva marknadsförings- och förmedlingstekniker för att navigera i dagens utmanande fastighetsmiljö.

.

Alanyafastighet.se analyserar effekterna av lagändringar, planeringsbestämmelser och miljöregler.

Vårt företag har byggt sitt rykte på sin ekonomiska styrka, dess förmåga att reagera snabbt på marknadsmöjligheter och dess positiva resultathistorik för våra kunders räkning.

Dessutom arbetar vi ständigt med att tolka och agera på de ekonomiska krafterna på marknaden. Och i varje transaktion betonar vi kreativa lösningar med den logiska tillämpningen av starka fastighetsprinciper

Hur jobbar vi?

Vårt team besöker alla fastigheter för att se till att de är i gott skick, inspektera platsen och se till att de är i perfekt synliga positioner innan de visas för kunderna.

Vi ser till att vi vidtar lämplig aktsamhet genom att undersöka och verifiera riktigheten av informationen på varje fastighet.

Hos alanyarealestates är kundens behov vår högsta prioritet, och varje portfölj hanteras i detalj för att säkerställa lämplighet och prisvärdhet för kunden.

Som svar på kundernas behov analyserar vi, rationaliserar, visar och förmedlar alla kostnadseffektiva resultat av fastighetslösningar eller policyer.

Vi arbetar 24/7 för att säkerställa att våra uppgifter är ärliga, vänliga, flexibla, tålmodiga och förklarande för alla våra kunder. Vi är självsäkra, disciplinerade, optimistiska och strävar ständigt efter excellens.

Varför väljer fastighetsköpare oss?

Överväger du at köpa du en fastighet i Alanya?

Endast du definierar ditt PERFEKTA HUS; våra expertförhandlingskunskaper kommer att bli en av de viktigaste fördelarna du kan lita på oss med. Endast vår professionella personal har direktkontakt med kunderna. Våra ” trainees ” lärs ut och tränas för att nå samma nivå av professionalism med lagarbete och samarbete. Coaching och mentorskap är viktigt för att motivera personal, höja deras engagemangsnivåer och eliminera rädsla som hindrar dem från att agera, vilket är anledningen till att vi i vårt företag ger möjligheter till engagemang för våra praktikanter innan vi ” släpper loss ” dem med direkta klientkonfrontationer .

Vår lista över fastigheter till salu i Alanya hjälper dig att välja det som passar dig bäst. Vårt flerspråkiga team och framgångsrika avslutade transaktioner kommer att användas till din fördel för att hjälpa dig att hitta din lägenhet eller villa. Vår relation med våra kunder kretsar kring kundupplevelse och tillfredsställelse, som är hörnstenen i allt vi gör. Vårt mål är att lyssna, observera och reagera proaktivt på dina behov och krav.

Våra fastighetsmäklare har många års framgångsrik erfarenhet av fastighetsmarknaden. Vårt team följer marknadsföringsstrategier tillsammans med lämplig prissättning i sitt tillvägagångssätt.

  • Vi har åtagit oss att göra din inköpsprocess till en trevlig och problemfri upplevelse.
  • Vi är flitiga analytiker som följer trender på marknaden; har kunskap om stadsdelarna och är skickliga på att identifiera de bästa möjligheterna för våra kunder
  • Vi har en omfattande lista över hypoteksleverantörer, lånetid, räntor etc. som kan erbjuda dig olika alternativ att jämföra och välja mellan.
  • Vårt team kan hjälpa dig med alla aspekter av att köpa en fastighet i Alanya.
  • Bättre försäljningsservice. Vi är här för att vägleda dig varje steg på vägen för att köpa en fastighet i Alanya.
  • Om du vill renovera eller uppgradera din fastighet har vi en lista över inredningsarkitekter med många års erfarenhet, du kan konsultera och anlita
  • Vårt team följer marknadsföringsstrategier tillsammans med lämplig prissättning
  • Vi kan ge dig råd om din fastighetsinvestering och den bästa tiden att handla.
  • Vi har flera fastigheter på en specifik plats, tillgängliga direkt från leverantörer.
  • Vi ser till att avtalen slutförs framgångsrikt. Vi arbetar 24/7 och är alltid redo att hjälpa dig vid rätt tidpunkt.

Compare listings

Compare
Search
Price Range From To
Other Features