Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

IDEAL HISTORIA

Företagets bakgrund

Alanyafastighet.se grundades 2004. Företaget bildades för att marknadsföra väldesignade, prisvärda och konkurrenskraftigt prissatta fastigheter i Alanya Turkiet.

Ett dotterbolag till KayaFamily Companies, alanyafastighet.se är dedikerat till att tillhandahålla den högsta standarden för fastighetsrådgivning i Alanya Turkiet.

KAYA familjeföretag grundades lokalt 1972 i Avsallar, Alanya. KAYA-gruppen inkluderar transport, konstruktion och byggmaterial (som trä), guld, diamanter och klockor.

Lagstadgad efterlevnad

SOM ETT FÖRETAG FÖRVALT AV FÖRETAGSLAGEN ÄR alanyarealestates HELT FÖLJANDE DET INKOMPORERADE 2004 AV KAYA FAMILJEGRUPPEN.

Som ett professionellt fastighetsbolag; registrerad och reglerad av Republiken Turkiets handelsinformationssystem för fastigheter (TTBS) och Alanya handelskammare (ALTSO).

Alanyafastighet.se har ett professionellt och beslutsamt team av försäljnings- och leasingkonsulter, bedömare och fastighetsinvestering i Alanya. Det är en marknadsledare som erbjuder fastighetsrådgivning i Alanya och är ett av de ledande fastighetsbolagen i Alanya, som har inrättats för att betjäna snabba och pålitliga fastighetstjänster över hela staden.

Vårt företag och våra fastighetsmäklare har certifierats av Republiken Turkiets handelsinformationssystem för fastigheter (TTBS) och Alanya handelskammare (ALTSO)

alanyarealestates är ett ledande fastighetsbolag med en bred, välbalanserad portfölj av bostäder, kommersiella och blandade fastigheter.

Vi erbjuder tjänster som bostads- och markförvaltningsspecialist. Vi betjänar våra kunder med integritet, professionalism och sinnesro som genom åren har gett företaget ett gott rykte i fastighetsförvaltningen.

Sedan grundandet av Ideal Real Estate Company i Alanya 2004 har nära och produktiva relationer byggts upp och fortsätter att byggas med både lokala och internationella kunder. Detta är inte det enda beviset på servicekvaliteten vi tillhandahåller utan också de systematiska och professionella verktygen vi levererar.

Under de senaste 20 åren har Turkiet också bidragit till tillväxt och utveckling av ekonomin för fastighetsinvesteringar. Många enskilda och företagskunder i vårt mål fortsatte på ett konsekvent sätt genom att förbättra ledningstjänsterna.

Vårt företags ekonomiska ställning ger oss enkelhet och förmåga att ta oss an uppgifter när som helst; vilket ger oss styrkan att fokusera på företagets ekonomiska ställning, databas, erfarenhet och professionella personal samt ledning.

Företaget har också ett ökat intresse för fastighetsinvestering i Turkiet och gränsöverskridande fastighetsutveckling.

Compare listings

Compare