Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I KARGICAK

Fastighet till salu i Kargicak – Kargicak ligger i Alanya-distriktet.

Kargicaks fastigheter finns på IDEALs webbplats. Här finns många fina villaområden men även nybyggda lägenhetskomplex. Ett lugnt och grönt område lite undan från stadens puls. De flesta utländska investerare som vill bo permanent i Alanya föredrar att bo i Kargıcak på grund av att det ligger på en höjd och är lite svalare än i stadens stadskärna. Och på grund av den fantastiska havsutsikten mot Medelhavet.

På senaste tid har många entreprenörer byggt nya och lyxiga lägenheter och Kargıcak har blivit ett mycket populärt område i Alanya. Numera kan du hitta nya lägenheter med havsutsikt i Kargıcak. Kargicaks bostäder är lite dyrare än i de andra områdena, men ett pris som definitivt är värt att betala på grund av den höga kvaliteten på byggmaterial; med många faciliteter och stränder med rent vatten.

Kargicak ligger cirka 14 km till Alanya centrum och 27 km till Alanya nya flygplats, och du åker från flygplatsen till ditt hem på 25 min.

.

Vilken typ av fastighet kan du köpa i Kargıcak?

  • Villa med havsutsikt
  • Skräddarsydda villor som du kan designa
  • Lyxlägenheter med många fina faciliteter
  • Lägenheter nära stranden i Kargıcak

 

Kontrollera tillgänglighet och priser på Kargıcaks fastigheter och kontakta oss om du har ytterligare frågor. Om du inte hittar det du letar efter exakt kan vi ha andra erbjudanden som inte visas på webbplatsen.

För mer information om fastigheter som säljs i Kargıcak, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi hittar din drömbostad i Kargicak

Read more
4 Properties
Sort by:

Compare listings

Compare