Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I CIKCILLI

Fastigheter i Cikcilli i Alanya-distriktet.

Fastigheter till salu i Cikcilli finns på IDEAL Estates webbplats. Detta området har blivit ett av det främsta läget i Alanya. Det finns flera butiker, restauranger och köpcentra i och runt om i området. I början byggdes distriktet som industriarbetares bostadsområde. Men när staden blev större och större blev Cikcilli ett eget centrum med de flesta bekvämligheter och med närhet till Alanya centrum, dit du lätt tar dig till fots, med cykel, buss eller taxi. 

Varför fastigheter i detta område är populära bland bostadsköpare och investerare?

Det är ett populärt turistmål känt för sina stränder, närheten till Alanya centrum, nattlivet och det historiska Alanya-slottet. Många hotell, restauranger och butiker finns i Cikcilli, vilket gör det till en bekväm och livlig plats att besöka. Att köpa fastigheter i Cikcilli, Alanya kan vara en bra investeringsmöjlighet. Området är ett populärt turistmål och har en växande befolkning, vilket kan leda till en potentiell uppskattning av fastighetsvärden

Att köpa en fastighet i Cikcilli är ett utmärkt alternativ för dem som letar efter enkel tillgång till alla distrikt i Alanya. Det finns många alternativ, inklusive lägenheter med havsutsikt och duplex i 5-stjärniga komplex i resortstil. Maten här är också fantastisk. Det finns bekvämligheter med stora affärer, kollektivtrafik och större vägar till hands, särskilt sedan byggandet av den nya motorvägen. En av de få återstående överkomliga centrala förorterna i Alanyas nya “inre sydväst”. Detta är en fantastisk mångkulturell plats att bo och lära sig mer om olika människor eftersom det har finns många fastigheter i Cikcilli som köpts av utlänningar.

Dessa fastigheter ligger nära alla bekvämligheter som Migros, köpcentret Alanyum, havet och det nya statliga sjukhuset.

Fördelarna med att bo nära ett sjukhus
  • Snabb tillgång till sjukvård och sjukvård.
  • Bra investeringsvärde.
  • Mindre sannolikt att drabbas av el- eller vattenavbrott.
  • Du kan förvänta dig mer infrastruktur i området.

För mer information om fastigheter som säljs i Cikcilli, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi hittar din lämpliga fastighet i Cikcilli.

Läs mer
9 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför