Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I TOSMUR

Fastigheter i Tosmur till salu – Tosmur ligger i Alanya distrikt.

Tosmur är en av de populära platserna i Alanya. Det är cirka 7 km till Alanya centrum och det ligger på östra sidan av Alanya. Den berömda Dim River (Dim Çay) passerar mellan Tosmur och Kestel. Tusentals människor i Alanya åker till Dim Çay under sommaren för att svalka sig under sommarmånaderna. När vädret är nästan 40 ºC kan du hoppa i det kalla vattnet och fräscha upp dig själv. Det finns färsk fisk eller varför inte en en brunch. Det finns många restauranger som är öppna under sommaren. Tosmur har ocksån blivit en populär plats för utländska investerare andra / sommarhusköpare. I Tosmur är det höga byggningar och du hittar mestadels komplex med många faciliteter.

Tosmur har också ett litet centrum där du kan hitta butiker och restauranger. Om du vill kan du också gå till Oba centrum och tillbringa din tid där också. Oba centrum ligger på gångavstånd till Tosmur. Det finns en öppen basar en gång i veckan där du kan köpa färsk frukt och grönsaker från de lokala säljarna i Tosmur.

Det finns fina ställen att se i Tosmur.

Du kan besöka Dim Cave och Dim Dammen. Om du vill se naturen i Alanya och samtidigt sporta  kan du cykla från Tosmur till Dim Dammen.

Vi har flera fastigheter till salu i Tosmur på vår webbplats. Kontrollera tillgängligheten och priserna på Tosmur fastigheter och kontakta oss om du har ytterligare frågor. Om du inte hittar det du letar efter exakt kan vi söka efter andra erbjudanden som inte visades på webbplatsen.

För mer information om fastigheter som säljs i Tosmur, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi hittar din lämpliga fastighet i Tosmur.

Läs mer
4 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför