Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

IDEAL ESTATES HISTORIA

IDEAL ESTATES HISTORIA OCH BAKGRUND

Ideal Estates historia grundades av Kaya familjeföretag 1972 i staden Avsallar, Alanya i Turkiet och har en lång och mångsidig historia inom industrier som transport, byggmaterial, guld, diamanter och klockor. Alla våra divisioner arbetar inom lagstadgade lagar inom dessa sektorer.

Företagets fastighetssektor började sin utveckling med att investera i Side i augusti 1998. Där avslutade de 84 villor och började marknadsföra fastigheter internationellt 2004. Firman Ideal Estates, som alltid varit en hörnsten i Kaya-familjen grundades 2004, är dedikerade till att marknadsföra prisvärda fastigheter i Alanya. Vårt team av erfarna fastighetskonsulter är engagerade i att erbjuda den högsta servicestandarden till våra kunder.

Övergången till Ideal Estates från Ideal Real Estate (2023)

Det mångåriga turkiska fastighetsföretaget Ideal Real Estate är glada över att avslöja sitt nya namn och logotyp: Ideal Estates. Det nya namnet och varumärket för företaget är tänkt att förmedla företagets engagemang för att erbjuda förstklassiga fastighetstjänster.

Övergången till Ideal Estates är ett stort steg framåt i företagets mål att tillhandahålla överlägsen service till sina kunder. Företagets mål är att vara det bästa alternativet för sina kunder varje steg på vägen i fastighetsprocessen, och det nya varumärket förmedlar det bättre. Med sina rena linjer och eleganta stil förmedlar den nya logotypen företagets professionalism och pålitlighet till kunderna.

På Ideal Estates strävar vi efter att göra hela processen enkel och stressfri för våra kunder. Fastighetsrådgivare med stor expertis arbetar för byrån, med fokus på att tillfredsställa alla våra kunder. Att flytta till Ideal Estates positionerar företaget för att ge en ännu bättre standard på service och expertis till sina kunder.

Nu vill vi ge våra kunder ännu bättre information inför deras investeringsval. Företaget har gjort betydande investeringar i toppmodernt system för att ge kunderna ett funktionsrikt och intuitivt gränssnitt för att hantera fastighetstransaktioner. Vi på Ideal Estates är väl rustade för att hjälpa våra kunder med alla aspekter av fastighetsmarknaden, inklusive köp, försäljning och uthyrning.

Vårt nya kontor i Oba

Grannskapet Oba är en perfekt passform för vårt nya fräscha utseende och omarbetade varumärke, vilket återspeglas i våra nya toppmoderna kontor.

Att ge utmärkt service och hålla ett professionellt uppträdande är prioriteringar för Ideal Estates. För att erbjuda kunderna den senaste informationen och vägledningen genomgår företagsrepresentanter kontinuerlig utbildning och uppdateringar om de senaste i branschen. Representanter för företaget sätter ständigt sina kunders behov främst och arbetar ärligt och rättframt.

Sammantaget är förändringen från Ideal Real Estate till Ideal Estates ett stort steg framåt för verksamheten och dess kunder. Vår firma har en stark position för att anpassa sig till de ständigt föränderliga kraven från fastighetsbranschen. Vi vill ge våra kunder bästa möjliga service, verktyg och engagemang för de högsta standarderna för excellens. Oavsett om du är en förstagångshusägare eller en erfaren investerare, är Ideal Estates mäklarfirma i Alanya ditt bästa alternativ.

Vårt företag följer alltid turkiska fastighetslagar och regler.

Vi som arbetar på Ideal Estates anser vi att alla ska ha tillgång till en bostad som möter deras behov och budget. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av fastighetsalternativ, från attraktiva lägenheter till rymliga villor på olika platser runt Alanya. Oavsett om du letar efter en primär bostad, ett andra hem eller en investeringsfastighet, har vi något för alla.

Utöver vårt engagemang för kvalitet och prisvärdhet, prioriterar vi kundnöjdhet. Vi förstår att processen att köpa eller sälja en fastighet kan vara överväldigande och stressande, varför vi går utöver det för att ge support och information till våra kunder under hela processen.

För att hjälpa dig hitta det perfekta hemmet eller investeringsmöjligheten, lita på Kaya familjen. Med vår långa erfarenhet, engagemang för kundservice och konkurrenskraftiga fastigheter är vi den idealiska partnern för alla på marknaden för fastigheter i Alanya.

Kontakta oss för ytterligare information.

Lagstadgad efterlevnad

SOM ETT FÖRETAG FÖRVALT AV FÖRETAGSLAGEN ÄR Ideal Estates EN DEL AV KAYA FAMILJEGRUPPEN.

Ett professionellt fastighetsbolag som är registrerad och reglerad av Republiken Turkiets handelsinformationssystem för fastigheter (TTBS) och Alanya handelskammare (ALTSO).

Ideal Estates har ett professionellt och beslutsamt team av försäljnings- och leasingkonsulter i Alanya och är en marknadsledare som erbjuder fastighetsrådgivning i Alanya och är ett av de ledande fastighetsbolagen i Alanya.

Vårt företag och våra fastighetsmäklare är certifierade av Republiken Turkiets handelsinformationssystem för fastigheter (TTBS) och Alanya handelskammare (ALTSO)

Ideal Estates är ett ledande fastighetsbolag med en bred, välbalanserad portfölj av bostäder, kommersiella och olika typer av fastigheter.

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster som bostads- och tomtförsäljning och vi betjänar våra kunder med integritet, professionalism och som genom åren har gett företaget ett gott rykte i fastighetsbranschen. 

Sedan grundandet av Ideal Real Estate i Alanya 2004 har nära och produktiva relationer byggts upp och fortsätter att byggas med både lokala och internationella kunder. Detta är inte det enda beviset på den servicekvaliteten vi tillhandahåller utan också de systematiska och professionella verktygen vi levererar.

Under Ideal Estates historia de senaste 20 åren har Turkiet också bidragit till tillväxt och utveckling av ekonomin för fastighetsinvesteringar. Många enskilda och företagskunder i vår kundkrets hjälper oss på ett konsekvent sätt att förbättra kvaliteten på våra tjänster

Vårt företags ekonomiska ställning ger oss enkelhet och förmåga att ta oss an uppgifter när som helst och vilket ger oss styrkan att fokusera på företagets kunder, databas, erfarenhet och professionella personal samt ledning.

Företaget har också ett ökat intresse för fastighetsinvestering i Turkiet och gränsöverskridande fastighetsutveckling.

Jämför annonser

Jämför