Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Fastigheter i Gazipasa

Fastigheter till salu i Gazipasa

Gazipasa är en stad belägen i provinsen Antalya, Turkiet. Det ligger på landets södra kust och har en vacker kustlinje längs Medelhavet. Staden har en befolkning på cirka 15 000 människor och är känd för sitt pittoreska landskap, naturliga skönhet och turkosa vatten

Det ståtar med att vara omgivet av natursköna berg, skogar och vyer, vilket lockar turister som vill varva ner i en lugn miljö. Dess berömmelse härrör från dess orörda sandstränder, kristallklart vatten och hissnande solnedgångar. Simning, solbad, vindsurfing och andra vattensporter gör det till en populär plats för aktiva turister.

Gazipasa har också en flygplats som i första hand betjänar turistdestinationerna längs den turkiska rivieran, som erbjuder flyg till större städer i Turkiet och Europa. Flygplatsen har begränsade faciliteter och anses vara en säsongsbetonad flygplats, främst till sommarturister på väg till Alanya-regionen

Historia

Gazipasas främsta attraktion är dess slott, byggt på 1100-talet. Den användes som ett försvar mot de invaderande arméerna och erbjöd utsikt över hela staden och det omgivande området.

Gazipasa är en stad med en rik historia, och det finns många historiska landmärken och monument att besöka. Om du är intresserad av religiösa platser har den flera moskéer och kyrkor som är värda att besöka. Staden har också en lokal marknad, där besökare kan köpa handgjorda souvenirer, traditionella kläder och lokala produkter.

Förutom sin naturliga skönhet och rika historia är Gazipasa också känt för sitt jordbruk. Det finns också flera restauranger och kaféer som serverar traditionella turkiska rätter samt internationella rätter.

Gazipasa erbjuder något för alla. Från dess fantastiska naturliga skönhet till dess rika kulturarv är denna stad ett måste att besöka för dem som söker en avkopplande och trevlig semester. Gazipasa har något för alla.

Fastigheter i Gazipasa

Villor, lägenheter och tomter utgör typiska fastigheter till salu i Gazipasa. De erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet och Taurusbergen, samt tillgång till sandstränder och olika utomhusaktiviteter. Naturskönhet, låga levnadskostnader och närheten till staden Alanya lockar människor att köpa fastigheter i Gazipasa. Den senaste tidens snabba utveckling i området gör det dessutom till ett önskvärt alternativ för fritidshus eller permanentboende.

Skäl att köpa i Gazipasa inkluderar:
  • Vackra stränder

  • Den växande turistnäringen

  • Prisvärd jämfört med andra kustområden i Turkiet

  • Närheten till naturattraktioner som Taurusbergen

  • Ökande efterfrågan på fritidshus och fritidshus

  • Den växande infrastrukturen och investeringsmöjligheter

Gazipasa är ett attraktivt resmål för dem som söker en medelhavslivsstil till ett överkomligt pris, såväl som för investerare som letar efter framväxande fastighetsmarknader

För ytterligare information, kontakta oss på WhatsApp på +90 532 777 4 777 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar med ditt föredragna språk eller modersmål. Vi är säkra på att vi kommer att hitta en lämplig fastighet för dig i Gazipasa

Läs mer
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför