Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

VÅRT TEAM

Grundprinciperna vårt team arbetar efter;

  • Sanning och transparens – Vi tänjer aldrig på sanningen för att uppnå försäljningsresultat. Som Sir Walter Scott uttryckte det – “Åh, vilket trassligt nät vi väver när vi först övar oss på att lura!”. Sanningen är viktig för oss som individer och samhället som helhet. Sanning skapar sociala band och det är därför vi när vi beskriver och visar våra fastigheter, följer principerna om sanning och transparens när det gäller allt vårt team vet om de fastigheter vi säljer.

  • Ansvar – Vi säkerställer att våra teammedlemmar hålls ansvariga för sitt ansvar, tar ansvar för sina uppgifter och svarar på alla kunders frågor och behov snabbt och professionellt.

  • Förståelse – Att förstå kundens behov är en av de mest kritiska delarna av vår kundservice. Vårt team kommer att kunna ge förslag till våra kunder genom att lyssna, observera och agera utifrån kundernas krav och behov

  • Professionalism – Vårt team av proffs är utbildade i olika utbildningsmoduler för att säkerställa hundra procent nöjda kunder i deras investering.

  • Lagarbete – Lagarbete, samarbete och ledarskap är avgörande i alla företag, och det är därför vi ser till att vårt team och våra partners har den “perfekta” inställningen att arbeta tillsammans som ett team med principer

Vårt teams förmåga

IDEAL Estates har lång erfarenhet av fastighetsmarknadsföring i Turkiet och vårt team utför uppgifter för globala kunder i Turkiet från Alanya.

Vårt högt kvalificerade professionella team har en intuitiv förmåga att tillföra de bäst utvalda färdigheter som krävs inom olika discipliner av fastighetsförvaltning, projektledning, ekonomisk förvaltning och marknadsföring. Varje anställd har en specialitet och kan utföra eller stödja andra medlemmars roller om behov uppstår.

Vår kompetenta personal är specialiserade på åtgärder för att uppnå bästa resultat för våra kunder.

Filosofi för vårt team

En stark ledarskapsfilosofi är avgörande för att framgångsrikt driva ett team med de principer som anges ovan.

IDEAL Estates har en ledarskapsstil med rötter i en stark uppsättning värderingar och principer, vilket gör att vi kan förbli engagerade i våra mål och att motivera och inspirera teamet regelbundet. Vårt team består av högutbildad personal som är noggrant utvalda för att garantera företagets framgång. Vi genomför regelbundna brainstormingsessioner för att hålla jämna steg med nya trender och upprätthålla en hög standard för våra anställda.

När det gäller principerna som anges ovan ger vårt team utöver uppgiften även råd till kunder som har problem med att fatta beslut samtidigt som de strävar efter sanningen. Vårt team av fastighetsmäklare strävar efter att förbli lika lojala mot våra kunder som de är mot oss och etablera långsiktiga relationer med dem.

Fyll i vårt kontaktformulär eller skriv ett meddelande till vår WhatsApp, så kommer en av våra fastighetsexperter att kontakta dig inom kort.

Styrelse och direktörer

Vår styrelse övervakar gemensamt organisationens verksamhet och vår ledningsgrupp tillför en mängd erfarenhet av fastighetsinvesteringar och omfattande professionell expertis. Utöver att tillhandahålla fastighetstjänster fokuserar vi på tillväxten av vår professionella fastighetsverksamhet och hjälper till med alla aspekter av att stödja fristående applikationer. Vårt team av chefer arbetar alltid med våra kärnprinciper i åtanke.

SERIF KAYA
Rådgivare/reglerare
SERIF KAYA
Rådgivare/reglerare

Serif KAYA är en fullt kvalificerad, mycket skicklig och väl erfaren företagsrådgivare. Som en uppskattad teammedlem fullbordar han effektiviteten i vårt arbete genom att kontrollera, styra och validera alla våra processer och dokumentation.

Hans viktiga roll i att analysera marknadstrender och förbättra kvalitetssäkringen har dramatiskt påverkat organisationen.

Han är en skicklig rådgivare som införlivar professionalism, beslutsamt omdöme och grundläggande bedömningsförmåga i sin integrerade roll i företaget.

Han är också en enastående ledare som proaktivt, effektivt och effektivt leder företagsprojekt. Hans djupa kunskap och framförhållning garanterar att vi aldrig kommer att ha några "riktiga" problem.

 

DENIZ KAYA
jurist/juridisk rådgivare
DENIZ KAYA
jurist/juridisk rådgivare

Deniz KAYA är en fullt kvalificerad, mycket motiverad, mycket skicklig och väl erfaren fastighetsadvokat.

Som en del av vårt team av chefer är hans expertis att konsultera om juridiska frågor och rådgivning, granska och förbereda juridiska dokument såsom avtal, hyresavtal, medling och skiljeförfarande.

Han har lång erfarenhet och expertis inom fastighetsförvaltning som advokat och ett rykte om sig att vara en rak och effektiv kommunikatör.

Hans samvetsgranna professionalism och förmåga att ansluta och kommunicera gör honom till en stor tillgång för företaget och våra kunder.

ABDURRAHMAN KAYA
verkställande direktör/mäklare
ABDURRAHMAN KAYA
verkställande direktör/mäklare

En högt ansedd medlem av vårt team av chefer, Abdurahman KAYA tog examen från Bilkent University, fakulteten för turism och hotellledning, 1997 och från Anadolu University, Real Estate och Property Management.

Abdurahman Kayas bakgrund inkluderar ledning av familjens smyckesdivision och många års erfarenhet av att förvalta koncernens fastighets- och byggintressen.

En av de många aspekterna som Abdurahman uppskattar med fastigheter är att vägleda människor och hjälpa dem i processen att köpa eller sälja ett hus. Han är en erfaren chef som fokuserar på att upprätthålla goda kundrelationer och hantera ekonomi och konton.

Abdurahman har varit en licensierad mäklare sedan 2004 som ofta skrattar och säger: "Fastighet är i mitt blod."

Nedan är några av de saker som Abdurahman KAYA kan göra för dig:

Rådfråga: Oavsett om du köper eller säljer en fastighet, kommer han först att lyssna på DINA mål och rådfråga dig därefter. När du köper eller säljer en fastighet måste du känna till dina mål och den tidsram du arbetar inom

Förhandla: Han använder sin kunskap om fastighetsmarknaden i Alanya för att förhandla fram priset och villkoren för ditt förslag. Han kommer till fullo att överväga vad som är viktigt för DIG innan han förhandlar å dina vägnar.

Analysera och bekräfta detaljer: Abdurahmans professionalism säkerställer att han övervakar varje aspekt och detalj av din transaktion. Abdurahman är stolt över att ge utmärkt kundservice och strävar efter att göra köp eller försäljning av fastigheter så stressfritt som möjligt.

Abdurahman KAYA skulle uppskatta möjligheten att arbeta med dig, oavsett om du köper ett hus, säljer ett hem eller köper en investeringsfastighet.

Kontakta Abdurahman KAYA idag för att se hur han kan hjälpa DIG!

Fastighetsmäklarens team på Alanyas kontor

Grundare/General Manager/Säljs & Marknadschef , Ideal Estates
En högt ansedd medlem av vårt team av chefer, Abdurahman KAYA mest uppskattar i...
Sales & Marketing , Ideal Estates
Meet Tuula Arikan, an experienced real estate agent specializing in properties in Alanya for...
Försäljning och marknadsföring , Ideal Estates
Mehmet Topal är född i Alanya-regionen. Efter att ha avslutat sin examen i Business...
Försäljning och marknadsföring , Ideal Estates
Marie Nyman är en av de bästa fastighetsmäklarna i Alanya. Marie blev fastighetsmäklare efter flera...
Sales Representative , Ideal Estates
Muharrem Altun is one of the top real estate agents in Alanya. When it comes...
Sales & Marketing , Ideal Estates
Anastasia Karenina is a real estate agent who has been helping people buy and...

Jämför annonser

Jämför