Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I KONAKLI

Fastigheter till salu i Konakli –  i Alanya distrikt.

Konaklı är en stad på västra sidan av Alanya. Det är cirka 12 km till Alanya centrum. Det är en av de olika turistorterna i Alanya. Det finns flera 5-stjärniga lyxhotell längs kusten och staden är mycket väl planerad. 

Vackert läge:

Konakli är en fantastisk kuststad belägen i den västra delen av Alanya. Det ståtar med underbara stränder, kristallklart vatten och enastående utsikt över Taurusbergen.

Avslappnad livsstil:

Konakli är en liten och fridfull stad, vilket gör den till en idealisk plats för dem som vill fly från stadens liv och rörelse och njuta av en mer avslappnad livsstil.

Det finns turistområden, bostadsområden och jordbruksområden. I centrum finner man ett par stycken köpcentrum, cafeer, restauranger och butiker. Alla fastigheter i Konakli har gångavstång till stranden som har flera olika strandklubbar där man kan njuta hela dagen

Vi har flera fastigheter till salu i Konakli som du kan finna på på vår webbplats. Detta är enda området där man inte behöver passera motorväg D400 från Antalya till Alanya för att komma till havet. Fastigheter i Konakli ligger mestadels på kullen, med enastående havsutsikt och lyxiga lägen. Av den anledningen kanske du tycker att priserna kan vara dyrare än de andra delarna av Alanya.

Vilken typ av fastigheter kan du köpa i Konakli?

  • Lyxlägenheter med havsutsikt i Konakli
  • Butik som investering i Konakli
  • Villa till salu i Konakli
  • Billig villa i Konakli

Kontrollera vår hemsida för tillgängliga fastigheter och priser och kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

För mer information om fastigheter som säljs i Konaklı, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi hittar din lämpliga fastighet i Konaklı

Läs mer
2 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför