Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

TJÄNSTER

Hög standard i kundservice

"Den bästa kundservice är om kunden inte behöver ringa dig, inte behöver prata med dig. Det fungerar bara."
Jeff Bezos

Kundservice

Ideal Estates i Alanya ger dig de mest fördelaktiga och korrekta fastighetstjänsterna.

Vi ger dig inte bara våra tjänster före försäljning utan vi fortsätter vårt förhållande för att hjälpa dig med våra tjänster efter försäljning så länge du äger din fastighet. Våra fastighetsmäklare gör det enklare än du kan tänka dig att köpa och investera i en fastighet i Alanya.

Vi hjälper dig att göra den bästa investeringen i Alanya, att börja ett nytt liv och att tillbringa en mycket trevlig semester i ditt eget hus.

Vårt huvudmål är att upprätthålla en hög standard på kundservice för att säkerställa att alla våra kunder är nöjda

Vi uppnår detta genom att ha följande principer i åtanke;

  • Rätt kommunikation
  • Empati med kunden
  • Tillgodose kundernas behov
  • Lyssna aktivt
  • Att vara transparent

Bästa praxis för att tillhandahålla hög standard på kundservice

En bästa praxis är kommersiella eller professionella förfaranden som accepteras eller föreskrivs som korrekta eller mest effektiva.

IDEAL Estates arbetar på högsta integritetsnivå för att hjälpa kunder att fatta beslut. Vi respekterar deras val, även när vi kommunicerar med våra kunder och ger rekommendationer.

IDEAL Estates har resurserna och kapaciteten att tillhandahålla tillgångsvärdering, investeringsrådgivning och förvaltning av fastighetsinvesteringar av alla storlekar, komplexiteter och lägen.

Att gå utöver för kunderna är det som skiljer oss åt, vi trivs medan andra företag bara överlever. Det är därför vi utbildar vårt team i hur vi kan ge utmärkt kundservice.

Att ge bra kundservice är ett säkert sätt att få våra kunder att komma tillbaka. Enkla saker som att svara snabbare eller hålla sig till överenskommen tidpunkt kan göra stor skillnad. Det är lättare att behålla en kund än att skaffa en ny, så vi ser till att följa bra kundservicepraxis för att behålla de vi har.

Ideal Estates erbjuder goda professionella standarder för rådgivning och tjänster inom följande områden:

Försäljning

marknadsföring av fastigheter

Avtal

hyresavtal

Kundservice

Kundservice

Marknadsundersökningen

Marknadsundersökningen

Kapitalförvaltning

Kapitalförvaltning och strategisk planeringstjänster

Konsulttjänster

Konsulttjänster för fastighetsinvesteringar

Förhandling

Förhandling / medling

Kontrakt

kontrakt

Kundanalys

Kundanalys

Administration

Förvaltning och administration av kommersiella och bostadsportföljer

Leasing

Bostads- och kommersiell leasing (hyra en fastighet)

Våra fastighetsmäklare agerar i ditt bästa för att skydda fastigheten, hålla den upptagen, samla in betalningar, göra budgetförbättringar och föra register. alanyarealestates förhandlare är en mångsidig, resultatorienterad, flerfamiljs- och fastighetsförsäljningspersonal med omfattande erfarenhet av fastigheter, inklusive tillgångar och portföljförvaltning för detaljhandeln. Vår styrelse har ett samarbete med förmågan att utveckla en teamfokuserad miljö samtidigt som vi lär våra fastighetsmäklare hur man ökar produktiviteten. Våra fastighetsmäklare visar framstående kundservice, affärsmannaskap och strategisk planering. De använder också en mängd olika fastighetsförsäljningstekniker inklusive kvalifikation, övertalning, strategi, budgivning och stängning. De har gedigen kommunikation och interpersonella färdigheter för att bygga och upprätthålla relationer med kunder och personal.

Jämför annonser

Jämför