Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I KESTEL

Fastigheter i Kestel till salu

Kestel är ett snabbt växande distrikt beläget på den östra sidan av Alanya, Turkiet. Kestel ligger cirka 8 kilometer från stadens centrum, vilket gör Kestel till en idealisk plats för fastighetsinvesteringar. Distriktet är känt för sina låga byggnader, vilket står i skarp kontrast till andra delar av Alanya.

Fastighetsmarknaden i Kestel blomstrar, med många nya lägenhetskomplex som byggs i området. Dessa komplex erbjuder lyxiga faciliteter och bekvämligheter, vilket gör dem till ett populärt val bland köpare. Många av lägenheterna till salu i Kestel ligger inom gångavstånd från havet och andra bekvämligheter. Detta gör det till en bekväm plats för dem som vill njuta av det bästa av två världar – den vackra havsutsikten och bergsutsikten.

Täta kollektivtrafikbussar förbinder Kestel bra med resten av staden och gör det enkelt att nå stadskärnan och närliggande städer. Bara 32 kilometer från den nya flygplatsen Alanya Gazipaşa, är Kestel en snabb och bekväm plats för flygresenärer. Att investera i fastigheter i Kestel, oavsett om det gäller ett fritidshus eller permanent boende, är utmärkt med sina låga byggnader, utsikt över havet och bergen, och närhet till bekvämligheter, kollektivtrafik och flygplatsen.

När stadsdelen fortsätter att utvecklas kommer fastighetspriserna sannolikt att stiga, vilket gör det till en sund investering för framtiden.

Det finns strandnära lägenheter och duplex tillgängliga i Kestel

Vår webbplats har många strandnära fastigheter, såväl som nya och möblerade återförsäljningslägenheter till salu i Kestel.

Kontrollera tillgänglighet och priser och kontakta oss om du har ytterligare frågor. Om du inte kan hitta en fastighet till salu i Kestel som uppfyller dina kriterier, kan vi hämta erbjudanden som inte finns på webbplatsen.

För ytterligare information kontakta oss på WhatsApp på +90 532 777 4 777 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar med ditt föredragna språk eller modersmål. Vi är säkra på att vi kommer att hitta en lämplig fastighet för dig i Kestel.

Läs mer
3 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför