Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

KÖPGUIDE

Fastighetsregistret i Turkiet

KÖPGUIDE INTRODUKTION

Att köpa ett fritidshus eller investera i fastigheter i Turkiet är mer tillgängligt, säkrare och bekvämare än du förväntar dig. Vi rekommenderar att du gör din egen inledande undersökning enligt lagens regler, om du skulle vilja rådgöra med en mäklare, välj en välrenommerad, pålitlig och erfaren mäklarfirma. Vår köpguide hjälper dig att fatta det bästa beslutet med din investering.

När du köper kom alltid ihåg att du kommer att behöva sälja en dag, så tänk på det när du bestämmer dig för vilken typ av fastighet i Turkiet du ska köpa. Gör dig själv en tjänst: gå inte och köp en fastighet som kommer att visa sig svår att sälja när det är dags, använd vår köpguide för att hjälpa dig att fatta detta beslut.

Utländska medborgare har köpt fastigheter i Turkiet i många år. Efter att de turkiska lagarna och reglerna för utländska personer som köper och säljer fastigheter i Turkiet ändrades 2003, ökade antalet utländska köpare från hela världen dramatiskt. Det har varit en stor efterfrågan på fastigheter från investerare från Europa och rysktalande länder i Östeuropa. Vår köpguide finns på flera olika språk för att göra det enklare att köpa fastigheter.

ATT GÖRA RÄTT VAL

Att köpa fastighet utomlands kräver professionell erfarenhet och stöd. Det kan vara komplicerat om man inte kan tillvägagångssätten. Men att arbeta med en lokal expert som Ideal Estates gör din process enkel och bekväm med hjälp av vår köpguide. Det är en köparmarknad, men många juridiska och skattemässiga fallgropar kan fortfarande vänta på den oförsiktiga när de köper bostad i Turkiet. Det är viktigt att arbeta sig igenom denna labyrint utan att sätta besparingar på spel.

Vår sammanfattade köpguide presenterar ett lättförståeligt faktablad så att du med ett ögonkast förstår allt du behöver veta om att äga ett hus i Turkiet. Innan du köper ditt drömhus eller investering i Turkiet bör du känna till den nödvändiga och viktiga informationen. Här hittar du information och resurser som hjälper dig att leta efter att köpa fastigheter i Turkiet, plus en katalog över våra företagsproffs som kan uppnå dina mål och se till att din investering är säker.

Jämför annonser

Jämför