Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Gratis visningsresor till Turkiet!

“Din chans till ett nytt fastighetsäventyr med våra kostnadsfria visningsresor”

Gratis visningsresor till Turkiet!

Om du har undersökt flera fastigheter och upptäckt en mängd olika möjliga val i Alanya så skulle  nästa steg vara att besöka oss och uppleva staden på plats. Du kan välja ditt drömboende genom att åka på någon av våra gratis visningsresor till Turkiet. Med Ideal Estates personliga visningsresor kan du se ett urval av nybyggda fastigheter eller återförsäljningsfastigheter till salu Alanya. Alla kommer att ha matchats till dina specifika krav.

Även om du kan se fastigheterna i detalj på vår hemsida och i våra informationskanaler så kan ingenting jämföras med att verkligen uppleva kvaliteten och livsstilen som du köper. Vi anser att det är viktigt att du besöker och ser området innan du fattar ett så viktigt beslut. Vid sidan av fastighetsvisningar ser vi till att du har tillräckligt med tid under resan för att se dig omkring och få en känsla för det allmänna området, människorna och livsstilen.

Våra GRATIS visningsresor är ett utmärkt och ekonomiskt sätt att göra detta och vi hjälper dig gärna att arrangera ditt besök i regionen för att upptäcka vårt omfattande utbud av nya fastigheter och andra fastigheter Alanya.

Program för visning

Innan din ankomst kommer Ideal Estates att förbereda en portfölj av fastigheter, skräddarsydda för att passa dina specifika krav. Du kan vara säker på att det är garanterat ingen press och personlig service. En av teamet på Ideal Estates kommer också att visa dig runt i de lokala områdena, inklusive stränder, restauranger, barer, fritidsanläggningar och andra intressanta platser.

Från att besöka fastigheterna i Alanya och området till att hjälpa dig med lagligheterna så guidar våra agenter dig genom hela processen. Från det ögonblick du landar, tills du reser, Vi väntar på att få välkomna dig. En av våra representanter kommer att följa med dig fullt ut, och vi är stolta över att ta hand om våra kunder. Boka din 3-dagars inspektionsresa för två personer med oss direkt eller med någon av våra ackrediterade representanter i ditt land för att se vad Turkiet har att erbjuda.

Meddela oss vilka datum som fungerar bäst för dig och vilken flygplats du vill flyga från. Sedan kommer en av våra agenter att söka i vår databas för att hitta de bästa och mest prisvärda flygalternativen. Om du vill boka en inspektionsresa för mer än 2 personer eller stanna mer än 3 dagar, låt vår agent veta först så kan vi ordna det. Sedan, efter att du har gjort dina biljettreservationer och betalningar, kommer vårt hemmakontor att hantera allt ditt boende och flygplatstransfer.

Om du köper en fastighet återbetalar vi dig för flygbiljetterna, om du inte köper en fastighet kommer vår auktoriserade agent att informera dig priset för logi och transfer.

Ideal Estates gör visningsresan så avslappnad som möjligt, följande steg beskriver hela processen:
  1. Ring bara och diskutera (på ditt modersmål) processen för din potentiella resa med en av våra vänliga agenter.
  2. Organisera och betala kostnaden för dina flyg och informera oss om flygdetaljerna. Dessa kostnader kommer att återbetalas till dig om du köper genom oss som ett resultat av visningsresan.
  3. Vi kommer att reservera och betala ditt boende för 3 nätter på ett lokalt hotell med frukost.
  4. Vi möter dig på flygplatsen, tar dig till hotellet och följer sedan med dig på resten av din inspektionsresa.
  5. Vi kommer att visa området och våra fastigheter som är skräddarsydda för att passa dina specifika krav.
  6. Kvällarna är fria att koppla av, vilket ger dig möjlighet att diskutera dagens händelser.
  7. När du har sett fastigheten du vill köpa kommer vi att gå igenom varje steg i köpprocessen och juridiska villkor.
  8. I slutet av din resa hämtar vi dig från ditt boende och tar dig tillbaka till flygplatsen. Om du bestämmer dig för att inte köpa betalar du för ditt boende och transfer.

Vi känner att dessa avslappnade och informativa resor hjälper våra kunder att nå förnuftiga beslut om deras potentiella egendom och även området.

KONTAKTA OSS NU för att boka ditt besök eller fyll bara i formuläret för visningsresa ovan!

 

Jämför annonser

Jämför