Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I OBA

Fastigheter i Oba till salu – Oba ligger i Alanya-distriktet.

Det kallas ofta för gröna Oba. Eftersom det fortfarande är grönt upp till Taurusbergen och naturligtvis den vackra floden i Oba som mynnar ut i Medelhavet från väster om floden Dim.  

Numera är Oba hjärtat av Alanya. När det nya statliga sjukhuset byggdes i Oba och flyttade fler och fler företag till Oba. Den första och andra motorvägen passerar genom Oba och här finns det många butiker och köpcenter.

Idag förblir Oba mitt i Alanya centrum med fina och moderna lägenheter. Det finns flera lägenheter till salu i Oba på vår webbplats. De flesta av lägenheterna i Oba som ligger nära havet, är gamla och har låg kvalitet. De nya och moderna lägenheterna i Oba är byggda ovanför motorvägen. Å andra sidan, om du vill ha havsutsikt och en lägenhet vid havet i Oba och spendera lite mer pengar så skulle du till exempel få en lägenhet med 2 sovrum för 250.000 euro.

Området ligger på gångavstånd från Alanyas centrum. Oba är cirka 5 km från Atatürk-monumentet. Oba har sin egen stadskärna och i centrala Oba finns en underbar strandpromenad nära stranden förutom hotell, butiker och restauranger.

Obas stränder är mycket breda och långa med finkornig sand. Det finns flera strandklubbar i Oba där du kan spendera din tid hela dagen.

Vilken typ av fastigheter i Oba kan du köpa?
  • Bostäder med havsutsikt
  • Lägenheter vid havet
  • Du kan också köpa eller bygga Villa i Oba.

Kolla vår hemsida för tillgängliga fastigheter och priser och kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

För mer information om fastigheter som säljs i Oba, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi hittar din lämpliga fastighet i området

Läs mer
9 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför