Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I KARGICAK

Fastigheter till salu i Kargicak 

Kargicak är ett distrikt i Alanya. Det är ett område för människor som föredrar att bo i villor. Regionen är en underbar plats att köpa en fastighet om du tycker om naturens avskildhet. De flesta utländska köpare som vill bo permanent i Alanya föredrar att bo i detta område. Kargicak har en högre höjd och relativt svalare väderförhållanden på sommaren. Om du letar efter en fastighet i villastil till salu i Kargicak är det ett perfekt val.

Lokalbefolkningen i Kargicak är extremt vänliga och det finns butiker och restauranger så du kommer att upptäcka att du aldrig behöver lämna området för att köpa något. Kargicak har fantastiska campingområden, fantastiska stränder och massor av saker för människor att göra och utforska gammal som ung.

På senaste tiden har entreprenörerna byggt nya och lyxiga lägenheter med havsutsikt och Kargıcak har blivit en attraktionsplats för Alanyas fastighetsmarknad. Fastigheter i Kargicak har blivit de mest selektiva och dyra fastigheterna i Alanya området. De har byggmaterial av hög kvalitet och lyxiga faciliteter.Havsutsikt över det turkosblå vattnet och kvalitet är framträdande egenskaper för att bestämma priset.

Kargıcak ligger cirka 14 km från Alanyas centrum och 27 km från den nya flygplatsen. Bara 25 minuters resa från Gazipaşas flygplats till din tröskel i Kargicak.

Kargicak-stranden har en vacker strandpromenad som alla gillar.

För mer information om fastigheter som säljs i Kargıcak, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi hittar din drömbostad i Kargicak

Läs mer
14 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför