Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

TJÄNSTER

FASTIGHETSSERVICE

"En nöjd kund är den bästa affärsstrategin."
Michael LeBœuf

Fastighetsservice som Ideal Estates erbjuder

Fastighetsservice kombinerar ett antal kompetensområden. Det kräver kunskap om fastighetsmarknaden och om behovet hos kunder, hyresgäster och besökare samt kompetens inom byggnadens teknik och struktur. När ni inte kan vara på plats erbjuder Ideal Estates dig stressavlastning med allt från att  samla in hyra, fastighetsunderhåll, genomföra rutininspektioner, betala dina räkningar och hjälpa dig att få bästa avkastning på din fastighet.

Fastighetsservice är också en fråga om förtroende.

Ideal Estates tar hand om dig och din egendom i Alanya. Din investering är säker hos oss.

Vi kommer att behandla din egendom som om den vore vår egen. Om du funderar på att köpa en fastighet i Turkiet eller om du redan har en, kanske du har frågor om hur det är när du inte är här, och vilka tjänster du kan behöva. Är mitt hem säkert? Har räkningarna betalats? Ska jag eller mina gäster städa upp när vi anländer? Vi erbjuder dig följande tjänster så att du kan koppla av i ditt hem med vetskap om att din egendom är helt omhändertagen .

• Vi fokuserar på att bevara värdet för våra kunder och leverera optimal avkastning på fastigheten.

• Vårt team ägnar sig åt att förvalta fastigheten i Alanya för att öka värdet.

• För att upprätthålla effektiviteten ser vi till att alla dessa aspekter är under kontroll och att inget område förbises

Tjänsterna för fastighetsservice vi erbjuder listas i popup-fönstren nedan:
 

Jämför annonser

Jämför