Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I DEMIRTAS

Fastigheter i Demirtas

Demirtas ligger efter Kargicak mot Gazipasa. Här ser landskapet lite annorlunda ut då det inte finns höga byggningar och mycket jordbruk. Demir = järn och Tas = sten och byn kallades järnstenen förr. Sedan kallades den Sedire (Syedra) och den antika staden Syedra ligger på gränsen till Demirtas. Bronsstatyn Hercules är hittad i Demirtas och den kan man se på Alanyas museum. Härifrån är det ca en halvtimme upp till Sapadere canyon som är ett populärt utflyktsmål

Demirtas är ett mycket grönt område med mycket jordbruk, lite turism och bostadsområden. Den som vill ha en lummig och grön plats att plantera fruktträd eller odla grönsaker kan köpa en tomt i Demirtas och bygga sitt drömhem.

IDEAL Estates hjälper våra våra kunder att hitta en tomt och bosätta sig i Demirtas. Detta är också en väldigt säker ort, det finns inte så många från andra städer som kommer hit utan mest lokalbefolkningen.

Demirtaş ligger ca. 20 km från Alanya och 20 km till flygplatsen. Här hittar man ett mysigt litet centrum med några restauranger och kaféer, en hel del billigare än i Alanya och mycket är lokalodlat.

Demirtas är ett mycket stort område, från havet en bra bit upp i Taurusbergen. Åker man 20 km upp i bergen kommer man till Sapare Canyon, en kanyon i ett bergsparti med en del vattenfall.

Man kan köpa tomt i Demirtas, eller en villa med havsutsikt eller bygga din egen drömvilla nära stranden

Det närmaste större centrum är Mahmutlar, och hit eller in till Alanya centrum tar du dig lätt med de lokala bussarna som går från Demirtas längs kustvägen.

För mer information om fastigheter i Demirtas, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar.

Läs mer
3 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför