Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Kontakta oss

Kontakta oss

Oavsett om du letar efter fastigheter till salu i Turkiet eller fastigheter att hyra i Turkiet, gör IDEAL Estates det enkelt för dig att söka. Använd vår unika sökfunktion för att finna din ideala villa, radhus eller lägenhet och kontakta de certifierade och begåvade agenterna. Vi hjälper dig att hitta din drömbostad i Turkiet på bara några sekunder.

Vi erbjuder våra kunder en mängd kunskap om alla aspekter av att köpa eller sälja en fastighet i Alanya. Oavsett om det hjälper dig att leta efter ditt drömhus, diskutera nya turkiska fastighetsutvecklingar eller hjälpa dig med försäljningen av din fastighet, skulle vi älska möjligheten att hjälpa till.

Kontakta oss på telefon, whatsapp, vår chattfunktion Jivo eller på mail, eller varför inte komma förbi vårt nya moderna kontor i Oba på en kopp te eller kaffe. Bara för att fika eller diskutera marknaden angående köp och försäljning av fastigheter i Alanya. Ni finner oss lätt i Oba på strandvägen mellan Mesut hotell och Obaköy hotell. 

Välkomna 🙂

Eftersom vi är Ideal Estates har vi åtagit oss att tillhandahålla rätt fastighet på rätt plats och till rätt pris.


Ideal Estates 

Oba mah, Oba Ataturk Cad no 17/BC, Alkom sitesi

07400 Alanya Antalya – Turkey

Öppettider

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag : 09:00 – 18:00
 
Lördag : 10:00 – 17:00
Söndag : Stängt 
 
Kontakta oss på What’sApp
+90 537 505 33 00

Skicka din e-post till info@idealestates.com eller sms:a oss på WhatsApp, Viber, IMO och Telegram +90 532 777 4 777 eller fyll helt enkelt i formuläret nedan. En av våra agenter kommer att kontakta dig inom 24 timmar

Din adress kommer inte att delas med externa parter eller användas i något annat syfte än att svara på dina kommentarer

Jämför annonser

Jämför