Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

FASTIGHETER I MAHMUTLAR

Fastigheter i Mahmutlar till salu – Mahmutlar ligger i Alanya-distriktet.

Fastigheter i Mahmutlar lockar många utländska investerare, varför Mahmutlar förmodligen är den mest populära platsen i Alanya bland utländska köpare och investerare. Här finns bostäder i alla prisklasser.

Mahmutlar ligger cirka 10 km till Alanya centrum. Du kan ta en buss och åka in till Alanya längs Medelhavet, det är också gång och cykelbana hela vägent. Det ligger mellan distrikten Kestel och Kargıcak.

Mahmutlar är ett område i Alanya som tidigare var en stadsdel med sin egen kommunledning. Idag är Mahmutlar ett av de största turistområdena under kommunen Alanya.

Mahmutlar har alla typer av butiker att besöka och det finns flera restauranger att välja mellan. Du behöver inte åka till Alanya centrum för att handla eftersom alla dina shoppingbehov kan tillgodoses i Mahmutlar.

Det finns två lokala marknader i Mahmutlar där du kan köpa säsongens frukt, grönsaker och textilprodukter. Den viktigaste är på lördagar nära klocktornet. Den andra är på tisdagar på östra sidan av Mahmutlar.

Det finns flera stränder som du lätt kan nå från din bostad i Mahmutlar. De flesta av lägenheterna ligger inom gångavstånd till Mahmutlar-stranden.

Investerare

Många utländska investerare har köpt fastigheter i Mahmutlar eftersom här finner man både billiga lägenheter och lyxlägenheter med havsutsikt i Mahmutlar. Alla kan hitta fastigheter i Mahmutlar för att passa deras budget.

Mahmutlar har förmodligen de mest attraktiva fastigheterna i Alanya. Du hittar många fina lägenheter vid havet i Mahmutlar. Det är inte möjligt att hitta en villa vid havet i Mahmutlar utan dom ligger en bit upp i bergen, och här finns många villor med fantastisk utsikt.

Om du vill köpa en lägenhet vid havet, lyxvilla, duplexlägenheter med havsutsikt eller relativt billiga lägenheter i Mahmutlar, besök vår hemsida. Om du inte hittar den fastighet i Mahmutlar som du söker på vår webbplats, kontakta oss eftersom vi kan ha några andra erbjudanden som inte visas på webbplatsen.

För mer information om fastigheter som säljs i Mahmutlar, kontakta +90 532 487 02 57 eller någon av våra fastighetsmäklare på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Vi är säkra på att vi kan hitta din fastighet i Mahmutlar

Läs mer
17 Fastigheter
Sortera efter:

Jämför annonser

Jämför