Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

TJÄNSTER

FASTIGHETSSERVICE

"En nöjd kund är den bästa affärsstrategin."
Michael LeBœuf

Fastighetsförvaltning kombinerar ett antal kompetensområden. Det kräver kunskap om fastighetsmarknaden och om behovet hos kunder, hyresgäster och besökare samt kompetens inom byggnadens teknik och struktur. När ni inte kan vara på plats erbjuder Alanyafastighet.se dig stressavlastning med allt från att  samla in hyra, fastighetsunderhåll, genomföra rutininspektioner, betala dina räkningar och hjälpa dig att få bästa avkastning på din fastighet.

Fastighetsförvaltning är också en fråga om förtroende. Vi tar hand om dig och din egendom i Alanya. Din investering är säker hos oss.

Vi kommer att behandla din egendom som om den vore vår egen. Om du funderar på att köpa en fastighet i Turkiet eller om du redan har en, kanske du har frågor om hur det är när du inte är här, och vilka tjänster du kan behöva. Är mitt hem säkert? Har räkningarna betalats? Ska jag eller mina gäster städa upp när vi anländer? Vi erbjuder dig följande tjänster så att du kan koppla av i ditt hem med vetskap om att din egendom är helt omhändertagen .

• Vi fokuserar på att bevara värdet för våra kunder och leverera optimal avkastning på fastigheten.

• Vi har ett team som ägnar sig åt att förvalta fastigheten för att öka värdet.

• För att upprätthålla effektiviteten ser vi till att alla dessa aspekter är under kontroll och att inget område förbises

 

Compare listings

Compare