Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Abdurahman Kaya

Grundare/General Manager/Säljs & Marknadschef på Ideal Estates

  • Agent License: Masters Diploma in Real Estate Education and Application
  • Specialties: Head of International Sales & Marketing

Om Abdurahman Kaya

En högt ansedd medlem av vårt team av chefer, Abdurahman KAYA mest uppskattar i processen om fastigheter är att utbilda människor och hjälpa dem i processen att köpa eller sälja ett hem. Han är en erfaren chef som fokuserar på att upprätthålla goda kundrelationer och hantera ekonomi och konton.

Abdurahman har varit en licensierad mäklare sedan 2004 som ofta skrattar och säger: “Fastighet är i mitt blod.”

Nedan är några av de saker som Abdurahman kan göra för dig:

Rådgivning: Oavsett om du köper eller säljer en fastighet, kommer han först att lyssna på DINA mål och ge råd därefter. När du köper eller säljer en fastighet måste du känna till dina mål och den tidsram du arbetar inom.

Förhandla: Han använder sin kunskap om fastighetsmarknaden i Alanya för att förhandla fram priset och villkoren för ditt förslag. Han kommer till fullo att överväga vad som är viktigt för DIG innan han förhandlar å dina vägnar.

Analysera och bekräfta detaljer: Abdurahmans professionalism säkerställer att han övervakar varje aspekt och detalj av din transaktion. Abdurahman är stolt över att ge utmärkt kundservice. Och strävar därefter att göra köp eller försäljning av fastigheter så stressfritt som möjligt.

Abdurahman skulle uppskatta möjligheten att arbeta med dig, oavsett om du köper ett hus, säljer ett hem eller köper en investeringsfastighet. Kontakta Abdurahman KAYA idag för att se hur han kan hjälpa DIG!

Språk: English, German, Russian, Turkish

Sortera efter:

No listing found.

0 Granska

Sortera efter:
Lämna ett omdöme

Lämna ett omdöme

Jämför annonser

Jämför