Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Tillkännagivande av vinnare

Winner

Last Updated on november 3, 2023 by marie

Tillkännagivande av vinnare av Turkiets 100-årsjubileum, tävling: UFUK.M.K

För att hedra den turkiska republikens 100-årsjubileum är Ideal Estates stolta över tillkännagivande av vinnare av vår fängslande sociala medier-tävling. Det stora priset är en extraordinär målning av Ataturk, skapad med en unik blandning av färger på duk. Det som gör den här målningen verkligen exceptionell är inkluderingen av handgjorda pigment som extraherats från olika jordprover som samlats in från olika platser i Antalya-provinsen. Detta konstnärliga val symboliserar den djupa kopplingen mellan Ataturk, grundaren av den turkiska republiken, och landet Turkiet.


Vi uttrycker vår tacksamhet till 140 deltagare

När tävlingen, “Spännande sociala medier-tävling för att fira den turkiska republikens 100-årsjubileum”, närmar sig sitt slut, vill Ideal Estates rikta ett hjärtligt tack till de 140 personer som deltog och gjorde detta firande ännu mer speciellt. Din entusiasm och engagemang har varit anmärkningsvärd, och vi är verkligen tacksamma för ditt deltagande.

Den turkiska republikens 100-årsjubileum är en viktig milstolpe i vår nations historia, och ditt aktiva engagemang i den här tävlingen visar din djupa uppskattning för de värderingar och principer som den representerar. Vi fick bidrag från hela världen, vilket understryker den universella betydelsen av detta firande.

Vi förstår den ansträngning och kreativitet som var och en av er lägger ner i era bidrag, och det var en utmanande uppgift att utse en vinnare från en så enastående grupp av deltagare. Responsen på tävlingen var överväldigande, och det är ett bevis på det bestående arvet från Ataturk och den turkiska republiken.

Tillkännagiivande av vinnare: UFUK.Mirac.K

Efter dragningen söndagen den 29 oktober var vi glada att kunna meddela att UFUK.M.K. blev vinnaren av tävlingen! Vi gratulerar UFUK.M.K.s inträde för dess kreativitet, passion och djupa koppling till den turkiska republikens hundraårsfirande. Vi var särskilt imponerade av hans ålder av endast 13, hans genomtänkta inställning till tävlingstemat och hans exceptionella användning av kunskap för att förmedla ett djupt budskap till varje fråga.

UFUK.M.K., du har vunnit den extraordinära målningen av Ataturk, ett mästerverk som speglar Turkiets värderingar och anda.

Till alla andra deltagare, vi uppskattar ert engagemang och den tid ni ägnat åt denna tävling. Dina bidrag var extraordinära, och vi hoppas att se dig delta i våra framtida evenemang och fester.

Än en gång, tack för att du gjorde Turkiets 100-årsjubileum ännu mer minnesvärt med ditt deltagande. Vi ser fram emot att fira många fler milstolpar tillsammans.

Vi kommer att publicera Ufuks svar på de 4 frågorna i morgondagens inlägg på sociala medier. Än en gång, tack alla för ert deltagande.

Jämför annonser

Jämför