Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Hyra

Kiralama

Last Updated on augusti 17, 2023 by marie

Om du letar efter ett ställe att hyra, kanske en kommersiell lokal för ditt företag eller en bostadsfastighet, kan Ideal Estates hjälpa dig. Som ett ledande fastighetsförvaltningsbolag är Ideal Estates specialiserat på bostads- och kommersiell uthyrning. Och vi kan hjälpa dig att hitta det perfekta utrymmet för dina behov.

Hyra bostad

Vi erbjuder ett brett utbud av bostadsfastigheter att hyra, inklusive lägenheter, duplex och villor. Vårt team av experter är väl bevandrade i krångligheterna med att hyra bostad. Vi arbetar nära med hyresvärdar och fastighetsägare för att säkerställa att deras fastigheter är fullt upptagna och välskötta.

Söker du efter en hyresfastighet kommer Ideal Estates specialister att förstå dina specifika behov, såsom läge, storlek och bekvämligheter. De kommer sedan att använda denna information för att hjälpa dig hitta rätt fastighet som passar din budget.

Kommersiell leasing

Om du letar efter ett kommersiellt utrymme, erbjuder Ideal Estates också en mängd olika alternativ, inklusive kontorsbyggnader, butiker och industrilokaler. Företagets team av experter är välinformerade inom kommersiell leasing och kan hjälpa dig att hitta ett utrymme som passar ditt företag.

När du letar efter ett kommersiellt utrymme kommer vi att arbeta med dig för att förstå dina specifika behov och preferenser, såsom läge, storlek och parkering. Vi kommer sedan att använda denna information för att hjälpa dig hitta rätt fastighet som passar din budget.

Ideal Estates ger också vägledning om lokala och statliga lagar relaterade till leasing, vilket hjälper hyresgäster att hålla sig kompatibla. Dessutom har teamet erfarenhet av hyresförhandlingar och kan hjälpa hyresgäster att utarbeta hyresavtal som är skräddarsydda för deras specifika behov.

Sammantaget är Ideal Estates dedikerade till att tillhandahålla den högsta servicenivån till sina hyresgäster och hyresvärdar. Vårt team av professionella är engagerade i att se till att du hittar det perfekta utrymmet för dina behov. Om du letar efter en bostads- eller kommersiell fastighet har Ideal Estates expertis och resurser för att hjälpa dig att nå dina uthyrningsmål.

Föregående inlägg

Kapitalförvaltning

Jämför annonser

Jämför