Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Utvald fastighet till salu i Avsallar

Avsallar'da öne çıkan Satılık Emlak

Last Updated on januari 2, 2024 by marie

Utvald fastighet till salu i Avsallar

Upptäck en utvald fastighet till salu i Avsallar med 1 sovrum som nu är tillgänglig för försäljning i Alanya. Inbäddat i ett modernt och snabbt utvecklande område, kommer Avsallar att avslöja ett toppmodernt bostadskomplex som förkroppsligar kvalitet, komfort och prisvärdhet. Denna överdådiga lägenhet med 1 sovrum ligger på första våningen och står färdig för inflyttning i december 2023 och erbjuder en lockande möjlighet att göra detta drömhem till ditt på nolltid.

Det kommande bostadskomplexet i Avsallar kommer att bestå av 152 noggrant designade lägenheter fördelade på tre block, med en generös markyta på 8 500 m2.

Kvalitet, komfort och prisvärdhet.

Skäm bort dig med symbolen för att leva, eftersom komplexet prioriterar bra ljud- och värmeisolering. Upplev komfort året runt med dämpade temperaturväxlingar under de varierande årstiderna, vilket säkerställer en härlig livsmiljö.

Förenat av ett harmoniskt arkitektoniskt koncept utstrålar hela komplexet en distinkt europeisk design som erbjuder en unik atmosfär. Njut av panoramautsikt över havet från de flesta lägenheter, så att du kan njuta av Medelhavets hisnande skönhet dagligen.

Perfekt läge i Avsallar

Strategiskt beläget 23 km väster om Alanyas centrum och bara 115 km från Antalyas flygplats. Utforska den väntande, frodiga naturen som omger dig när du fördjupar dig i rena sandstränder med klappersten. Området är redan värd för stormarknader, fitnesscenter, kaféer, restauranger, dagis, skolor, vårdcentraler, apotek, kontorscenter och mer.

Missa inte chansen att göra detta exklusiva boende i Avsallar till ditt nya hem. Agera nu och kliv in i en värld där lyx möter bekvämlighet, skapa en livsstil som är oöverträffbar. Ideal Estates kan hjälpa dig med varje steg på vägen för att förverkliga denna dröm.

Missa inte möjligheten att göra denna lyxlägenhet till ditt perfekta hem! Kontakta oss idag för att boka en visning av fastigheten som du hittar på vår hemsida: https://idealestates.com/property/luxury-1-bedroom-resale-in-avsallar/

 

Jämför annonser

Jämför