Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Utvald fastighet till salu i Cikcilli

Featured Property for Sale in Cikcilli

Last Updated on januari 2, 2024 by marie

Utvald fastighet till salu i Cikcilli, Alanya

Om du letar efter en rymlig och lyxig lägenhet behöver du inte leta längre än denna stora återförsäljning med 2 sovrum i Cikcilli, Alanya. En som denna utvald fastighet till salu i Cikcilli erbjuder en mängd bekvämligheter och faciliteter, som lovar en bekväm och njutbar boendeupplevelse bara några minuter från stadens centrum och med fängslande utsikt över de omgivande bergen.

Läge och tillgänglighet

Beläget strategiskt, erbjuder komplexet enkel tillgång till stadens centrum samtidigt som den erbjuder enastående utsikt över bergen. Detta utmärkta läge bidrar till tjusningen med denna återförsäljningen med 2 sovrum.

Lägenhetsegenskaper

Lägenheten är idealisk för familjer eller par, och har rymliga rum och balkonger som tillåter gott om naturligt ljus att fylla vardagsrummet. Detta understryker engagemanget för att tillhandahålla en bekväm och lyxig livsstil i Alanya.

Inredning och Vitvaror

Denna återförsäljningen med 2 sovrum är fullt möblerad och utrustad med moderna apparater, vilket säkerställer en enkel inflyttningsupplevelse. Denna bekvämlighet skapar förutsättningar för en problemfri övergång.

Komfort genom luftkonditionering

Med luftkonditionering i varje rum, garanterar lägenheten en sval och bekväm atmosfär, även under sommarens varma dagar.

Bekvämligheter och faciliteter Översikt

Komplexet erbjuder en rad lyxiga bekvämligheter. Det finns utomhus- och inomhuspooler, ett fitnesscenter, en bastu, ett turkiskt bad, ett café och en lekplats. Det är ett omfattande paket för en kvalitetslivsstil.

Säkerhet och övervakning

Invånarnas säkerhet och integritet är av största vikt, med 24/7 säkerhet och övervakning som säkerställer en säker boendemiljö.

Fördelar för familjer

Designade med familjer i åtanke, lägenheten och komplexet erbjuder familjevänliga bekvämligheter och en välkomnande miljö för en hälsosam boendeupplevelse.

Investeringspotential

Denna återförsäljningen med 2 sovrum presenterar sig som en lukrativ fastighetsinvestering på Alanyas fastighetsmarknad.

Livsstil i Alanya

Att bo i Alanya erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Omfamna de kulturella, rekreations- och underhållningsaspekterna som denna livliga stad har att erbjuda.

Sammanfattningsvis står denna återförsäljning med 2 sovrum i Cikcilli, Alanya, som ett bevis på ett lyxigt boende. Från dess utmärkta läge och familjevänliga funktioner till investeringspotential och visuella tilltal, erbjuder det ett komplett paket för dem som söker en kvalitetslivsstil i Alanya.

Missa inte möjligheten att göra denna lyxlägenhet till ditt perfekta hem! Kontakta oss idag för att boka en visning av fastigheten, som du hittar på vår hemsida: https://idealestates.com/property/large-2-bedroom-resale-in-cikcilli/

 

Jämför annonser

Jämför