Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Utvald fastighet till salu i Belek

Featured Property for Sale in Belek

Last Updated on januari 3, 2024 by marie

Utvald fastighet till salu i Belek: En fullt möblerad lägenhet med 3 sovrum i Belek

Kliv in i lyxens boning, en utvald fastighet till salu i Belek. Fullt möblerad 3-sovrumsbostad, där komfort och fritid möts. Idealiskt beläget bara 10 minuters promenad från hjärtat av Belek, denna 117 m2 stora bostad erbjuder en oas av lugn bland närliggande attraktioner och bekvämligheter.

Invånarna i denna strategiskt placerade lägenhet har tillgång till en vattenpark och golfbanor i världsklass, vilket säkerställer att både underhållning och avkoppling finns inom nära räckhåll. Den berömda överseendets trädgård (Hoşgörü Bahçesi) tillför en touch av naturlig skönhet till omgivningen, som ligger bara 6 km bort.

Kulinariska läckerheter väntar på ACABA Restaurant, som specialiserar sig på turkisk mat, bekvämt beläget bara 650 meter från fastigheten. En härlig blandning av brittiska och turkiska smaker kan avnjutas på Players Lounge Belek, en trevlig 10-minuters promenad bort. Den lokala shoppingparadisen Xah Grand Bazaar är också lättillgänglig.

Detta residens, strategiskt placerat för bekvämlighet, ligger en kort bilresa från Belek Public Beach. Vilket gör att invånarna kan njuta av solen och havet på egen hand. Antalyas flygplats ligger en bekväm 35-minuters bilresa bort, vilket säkerställer enkel tillgång för både inrikes och internationella resor.

Lägenheten i sig har en fullt möblerad interiör, komplett med luftkonditionering för optimal komfort. En uppfriskande utomhuspool i området och gratis privat parkering på plats ger praktiska detaljer till boendets bekvämlighet.

Beläget cirka 2 km från Medelhavets stränder erbjuder detta boende inte bara ett bekvämt boende utan fungerar också som en port till det fantastiska kustlandskapet. Missa inte möjligheten att kalla denna charmiga 3-rumslägenhet ditt hem i Belek, där moderna bekvämligheter och naturlig skönhet möts.

Faciliteter och sociala bekvämligheter i Belek

Inbäddat längs den pittoreska turkiska rivieran, står Belek som en lysande pärla. Känd för sina orörda stränder, golfbanor i världsklass och en uppsjö av faciliteter och sociala bekvämligheter som tillgodoser de olika behoven hos både invånare och besökare.

Belek är hem för en myriad av lyxiga resorter och komplex som erbjuder en perfekt blandning av komfort och överflöd. Dessa anläggningar ståtar med toppmoderna faciliteter, inklusive spa- och hälsocenter, pooler och privata stränder, vilket säkerställer att besökarna upplever symbolen för avkoppling under sin vistelse.

Missa inte möjligheten att göra denna lyxlägenhet till ditt perfekta hem! Kontakta oss idag för att boka en visning av fastigheten som du hittar på vår hemsida: https://idealestates.com/property/3-bedroom-apartment-in-belek/

Jämför annonser

Jämför