Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Utvald lägenhet till salu i Kestel

featured apartment for sale in Kestel

Last Updated on januari 3, 2024 by marie

Utvald lägenhet till salu i Kestel. 2-sovrumslägenhet med havsutsikt!

Upptäck ett modernt och rymligt boende i Kestel, Alanya, med denna exceptionella 2-rumslägenhet med fängslande havsutsikt. Inbäddat i ett förstklassigt bostadskomplex som är känt för sitt engagemang för kvalitet och lyx, har vi här en utvald lägenhet till salu i Kestel en unik möjlighet för dem som söker komfort i ett utmärkt läge. Tillverkad med precision, står lägenheten som en utmärkt investeringsmöjlighet, som förkroppsligar essensen av modernt boende.

Denna lägenhet, som sträcker sig över 90 kvadratmeter, erbjuder ett generöst vardagsrum, ett fullt utrustat kök utsmyckat med moderna apparater, två sovrum, två badrum och en stor balkong med oöverträffad utsikt över Medelhavet och Taurusbergen. Belägen på tredje våningen, maximerar lägenheten naturligt ljus, vilket säkerställer en ljus och inbjudande atmosfär. Ytterligare funktioner inkluderar luftkonditionering, tvåglasfönster och ett satellit-TV-system, vilket tillgodoser både komfort- och underhållningsbehov.

Läge

Denna pärla med 2 sovrum ligger i den mycket eftertraktade stadsdelen Kestel, Alanya. Lugn, naturlig skönhet och exceptionella bekvämligheter finns i området. Kestel har ett känt rykte för sin fridfulla atmosfär, som ger en perfekt blandning av avkoppling och bekvämlighet. Fastigheten har närhet till olika bekvämligheter såsom butiker, restauranger, kaféer, snabbköp, sjukhus och skolor. Dessutom ligger stranden bara en kort bit bort, vilket gör att invånarna kan sola sig i solen, njuta av sanden och omfamna havet på sin fritid.

I grund och botten är denna 2-rumslägenhet i Kestel, Alanya, mer än en bostad; det är en inkörsport till en livsstil där modern komfort möter naturens skönhet, vilket skapar en harmonisk och härlig livsupplevelse. Missa inte chansen att göra denna anmärkningsvärda fastighet till din egen och njuta av charmen med kustnära boende.

Missa inte möjligheten att göra denna lyxlägenhet till ditt perfekta hem! Kontakta oss idag för att boka en visning av fastigheten som du hittar på vår hemsida: https://idealestates.com/property/2-bedroom-with-sea-views-in-kestel/

Jämför annonser

Jämför