Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Portföljförvaltning

Portföy Yönetimi

Last Updated on augusti 17, 2023 by marie

Administration och portföljförvaltning av kommersiella och bostadsportföljer

Ideal Estates är ledande på portföljförvaltning och är specialiserat på administration och förvaltning av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Med många års erfarenhet och ett team av hängivna yrkesmän så är Ideal Estates engagerade i att ge den högsta servicenivån till sina kunder.

Kommersiell portföljförvaltning

En av de viktigaste tjänsterna som tillhandahålls av Ideal Estates är kommersiell portföljförvaltning. Detta inkluderar förvaltning av fastigheter som kontorsbyggnader, butiker och kommersiella fastigheter. Företagets team av experter är väl bevandrade i hanteringen av kommersiella fastigheter. Detta inkluderar hyresförhandlingar, budgetering och underhåll. Vi har ett nära samarbete med fastighetsägare för att säkerställa att deras fastigheter är välskötta, fullt uthyrda och genererar maximal inkomst.

Bostadsportföljförvaltning

Utöver kommersiella fastigheter förvaltar Ideal Estates även bostadsportföljer. Detta inkluderar förvaltning av fastigheter såsom lägenheter, duplex och villor. Vårt team av proffs har erfarenhet av alla aspekter av bostadsförvaltning, inklusive hyresgästscreening, hyresuppbörd och underhåll. De har ett nära samarbete med fastighetsägare för att säkerställa att deras fastigheter underhålls och är fullt uthyrda.

Ideal Estates team är också expert på fastighetsmarknadsföring och uthyrning och ger råd om hur man kan attrahera och behålla hyresgäster samt hur man marknadsför en fastighet till potentiella köpare eller hyresgäster. De kan marknadsföra dina fastigheter väl, vilket orsakar höga uthyrningsgrader och maximal avkastning på investeringen.

Ideal Estates Tilläggstjänster

Utöver sina fastighetsförvaltningstjänster erbjuder Ideal Estates även en rad tilläggstjänster till sina kunder. Detta inkluderar försäljning och ekonomistyrning, inklusive rapportering, samt byggledning och konsulttjänster.

Sammantaget är Ideal Estates dedikerade till att tillhandahålla den högsta servicenivån till sina kunder. Dess team av proffs är engagerade i att säkerställa att fastigheter är välskötta, fullt uthyrda och ger maximal inkomst. Oavsett om du är en kommersiell fastighetsägare eller en hyresvärd, har Ideal Estates expertis och resurser för att hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta Ideal Estates team för mer information

Jämför annonser

Jämför