Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Utforska Avsallar

Avsalları Keşfedin

Last Updated on september 1, 2023 by marie

Vi hjälper er att utforska Avsallar. Det är en liten stad, som ligger ca 22 km väster om Alanyas centrum och 105 km öster om Antalya. Det ligger vid havet mellan stadsdelarna Okurcalar och Turkler. Denna charmiga kuststad är populär på grund av sina fantastiska stränder, livliga köpcentra, utsökta restauranger och livliga lokala marknader.

Vackra stränder

En av huvudattraktionerna i Avsallar är dess vackra stränder. De två största stränderna är Incekum och Fugla. Incekum Beach är den största av de två och är känd för sitt kristallklara vatten och gyllene sand. Det är också en utmärkt plats för vattensporter som vattenskoter och parasailing. Fugla Beach är mindre och tystare, perfekt för dem som vill koppla av och njuta av Medelhavets naturliga skönhet.

Shopping och lokala marknader.

Avsallar är ett paradis för shoppare, med många olika butiker och marknader inklusive klädbutiker, flera möbelbutiker och välkända stormarknadskedjor som Migros, A101 och BIM.

Utöver detta finns det flera lokala marknader där besökare kan hitta traditionella turkiska varor som kryddor, textilier och keramik. Avsallar Bazaar, som hålls varje onsdag, är ett bra ställe att utforska och hitta unika souvenirer att ta med hem.

En 15-20 minuters resa med bil till Okurcalar tar dig till Alara Grand Bazaar som är ett livligt shoppingområde Basaren är känd för sin livliga atmosfär och mångsidiga samling av varor, allt från traditionella turkiska mattor och textilier till kryddor, keramik och smycken. Du kan fördjupa dig i den livliga marknadskulturen, pruta med försäljare och utforska komplexets slingrande gränder. Förutom shopping har Alara Grand Bazaar även restauranger och kaféer där du kan prova äkta turkisk mat och njuta av en paus från marknadens liv och rörelse.

Om du är villig att resa en liten bit erbjuder staden Alanya, som ligger bara 22 km bort, ett bredare utbud av shoppingmöjligheter. I Alanya kan du hitta världsberömda varumärkesbutiker, lyxiga möbelbutiker och otroliga basarer varje vecka. Sammantaget, oavsett om du letar efter dagliga nödvändigheter eller specialvaror, har Avsallar massor av shoppingmöjligheter att erbjuda.

Restauranger och kaféer.

Avsallar har ett varierat utbud av restauranger och kaféer som serverar både turkiska och internationella rätter.

Kosem Sultan är en populär restaurang som serverar traditionella turkiska rätter. Restaurangen är känd för sina utsökta grillade kötträtter, inklusive lamm- och kycklingkebab. De erbjuder också en rad vegetariska alternativ, som fyllda druvblad och linssoppa.

Tuana Balık Restaurant är en fisk- och skaldjursrestaurang belägen i Avsallar som är känd för sina färska fiskrätter. Restaurangen erbjuder en mängd olika skaldjur, inklusive grillad bläckfisk, havsabborre och räkor. De serverar också en rad mezerätter.

Bamboo Asian Cuisine är en populär restaurang i Avsallar som serverar en mängd olika asiatiska rätter. Restaurangen är känd för sin utsökta mat, utmärkta service och mysiga atmosfär. Menyn på Bamboo Asian Cuisine är omfattande och innehåller en rad rätter från olika delar av Asien, inklusive sushi, sashimi, thailändska curryrätter och kinesiska röror.

Cihan Pide är en populär restaurang i Avsallar som serverar traditionell turkisk mat, inklusive pide (turkisk pizza) och kebab. Restaurangen är känd för sin utsökta mat, generösa portioner och överkomliga priser.

Avsallar erbjuder en mängd olika matställen, allt från traditionella turkiska rätter till internationella rätter. Oavsett om du letar efter en mysig restaurang eller ett trendigt café så finns det något för alla i Avsallar. De ovan listade restaurangerna och kaféerna är bara några av de många fantastiska matställena i denna vackra turkiska stad.

Resemöjligheter.

Närmaste flygplatser. De närmaste flygplatserna till Avsallar är Antalyas internationella flygplats och Gazipasa-Alanya flygplats. Antalyas flygplats ligger cirka 100 km från Avsallar, och flygplatsen Gazipasa-Alanya ligger cirka 60 km bort. Båda flygplatserna har regelbundna inrikes- och internationella flygningar.

Bussar. Om du reser inrikes i Turkiet kan du nå Avsallar med buss. Det går regelbundna busslinjer från större städer som Istanbul, Ankara och Izmir till Alanya. Från Alanya kan du ta lokalbuss eller taxi till Avsallar.

Taxibilar. Taxi finns också för transport från flygplatserna eller från andra städer i Turkiet till Avsallar. Det rekommenderas dock att förhandla om priset innan resan påbörjas för att undvika förvirring.

Biluthyrning. Om du föredrar att utforska Avsallar på egen hand kan du hyra en bil på flygplatsen eller i Alanya. Detta ger dig friheten att besöka närliggande attraktioner och njuta av det fantastiska landskapet i din egen takt.

Sammanfattningsvis erbjuder Avsallar olika transportalternativ för att göra din resa problemfri. Oavsett om du väljer att resa med flyg, buss, taxi eller hyra en bil, kommer du inte ha några problem att nå denna vackra destination med sina pittoreska stränder och naturliga skönhet.

En bekväm livsstil.

Avsallar erbjuder en bekväm livsstil för sina boende och besökare. Staden har utmärkta sjukvårdsinrättningar, skolor och transporttjänster. Staden är känd för sin vänliga och välkomnande lokalbefolkning. Levnadskostnaderna i Avsallar är också relativt överkomliga jämfört med andra populära turistmål i Turkiet. Avsallar är en vacker och charmig stad som erbjuder besökarna ett brett utbud av attraktioner och upplevelser. Från dess fantastiska stränder och köpcentra till dess läckra restauranger och livliga lokala marknader, det finns något för alla i Avsallar.

Fastigheter i Avsallar.

På senare år har Avsallar blivit en hotspot för fastighetsinvesteringar, med en rad fastigheter tillgängliga för försäljning.

Att investera i fastigheter i Avsallar erbjuder en rad fördelar, både för boende och för långsiktiga investeringar. Stadens strategiska läge, bara en kort bit från den livliga staden Alanya, gör den till ett attraktivt alternativ för dem som söker en lugn och avkopplande livsstil med enkel tillgång till urbana bekvämligheter.

Avsallars fastighetsmarknad kännetecknas dessutom av överkomliga priser, vilket gör det till ett utmärkt tillfälle för den som vill köpa fastighet till ett rimligt pris. Dessutom, med stadens växande popularitet som turistmål, finns det betydande potential för långsiktiga hyresintäkter eller fastighetsuppskattning.

Att investera i fastigheter i Avsallar är ett utmärkt val för den som söker en lugn livsstil vid stranden, samtidigt som det garanterar en säker investering för framtiden.

Ideal Estates kan erbjuda ett brett utbud av fastigheter till salu i Avsallar.

Se vår webbplats för mer information. Vi är säkra på att vi hittar en lämplig fastighet till dig i Avsallar.

Jämför annonser

Jämför