Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Grattis till vinnaren!

Ufuk Miraç K.

Last Updated on november 6, 2023 by Ideal Editor

Ett hjärtligt tack till alla deltagare och framför allt grattis till vinnaren och de underbara föräldrar som fostrat denna speciella unge man!

När den spännande sociala medietävlingen för att fira 100-årsjubileet av Turkiet närmar sig sitt slut vill vi rikta vår hjärtliga tacksamhet till alla deltagare som gjorde detta evenemang till en framgång. Din entusiasm och engagemang har verkligen berört våra hjärtan. Vi är också glada över att kunna säga grattis till vinnaren av denna speciella tävling. En ung man som har gett oss hopp för Turkiets framtid.

Firar en anmärkningsvärd milstolpe

Den turkiska republikens 100-årsjubileum är ett betydelsefullt tillfälle. Och vår tävling utformades för att fira denna historiska milstolpe på ett unikt sätt. Vi ville hylla den visionära ledaren Ataturk och den otroliga resa som Turkiet har gjort som nation.

Ett unikt pris för ett unikt firande

Höjdpunkten i denna tävling var den extraordinära målningen av Ataturk. Tillverkad med en blandning av färger på duk, visade detta konstverk handgjorda pigment extraherat från olika jordprover som samlats in från olika platser i Antalya-provinsen. Detta konstnärliga val symboliserade den djupa kopplingen mellan Ataturk och landet Turkiet.

Vinnaren som fyllde oss med hopp

Bland de många deltagare som deltog i firandet stack en ung man ut. Ufuk Mirac K., en 13-åring med ett ljust och hoppfullt perspektiv, svarade på alla fyra frågorna på ett sätt som inspirerade oss. Hans omtänksamma och insiktsfulla svar visade inte bara hans kunskap om Turkiets historia utan gav oss också en inblick i denna stora nations lovande framtid.

Ufuk Mirac K:s passion för Turkiets arv och Ataturks ideal fick verkligen resonans hos oss. Hans vision för framtiden är i linje med principerna som har format detta anmärkningsvärda land. Och det fyller oss med hopp att se ett sådant engagemang hos en ung individ.

Grattis, Ufuk Mirac K.!

Idag är vi glada över att tillkännage Ufuk Mirac K. som vinnare av tävlingen. Ufuk, dina exceptionella svar och din djupa förståelse för Turkiets historia har gett dig denna extraordinära målning av Ataturk. Må detta konstverk tjäna som en påminnelse om den ljusa framtid som ligger framför dig och för Turkiet.

Ett sista tack

Vi vill tacka alla som deltagit i denna tävling. Din passion, kunskap och engagemang för att fira Turkiets historia och arv har verkligen varit inspirerande. Tillsammans har vi gjort detta 100-årsjubileum av Turkiet ännu mer speciellt.

När vi avslutar det här kapitlet i tävlingen ser vi fram emot många fler tillfällen att träffas och fira Turkiets storhet. Den här tävlingen har inte bara hedrat det förflutna utan också belyst vägen till en lovande framtid, som vår vinnare, Ufuk Mirac K.

Än en gång, grattis till Ufuk Mirac K., och tack till alla våra deltagare för att ni gjorde denna tävling till en stor succé. Vi ser fram emot nästa kapitel av vår resa tillsammans.

Jämför annonser

Jämför