Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanyas fastighetsexperter

Alanya'nın Gayrimenkul Uzmanları

Last Updated on november 15, 2023 by marie

Alanyas fastighetsexperter

I den livliga turkiska fastighetssfären står IDEAL Estates som en ledstjärna för excellens. Specialiserade på globala uppgifter från den pittoreska staden Alanya, Alanyas fastighetsexperter har lång erfarenhet av den nyanserade världen av fastighetsmarknadsföring.

Med en beprövad meritlista tar IDEAL Estates fram ett team av högt kvalificerade proffs. Detta team har en intuitiv förmåga att utnyttja de bäst utvalda färdigheterna inom olika discipliner, inklusive fastighetsförvaltning, projektledning, ekonomisk förvaltning och marknadsföring.

Det som utmärker IDEAL Estates är dess förmåga att sömlöst hantera globala uppgifter från den charmiga staden Alanya. Detta strategiska läge ger inte bara ett unikt perspektiv utan gör det också möjligt för teamet att tillgodose ett brett spektrum av kunder med globala behov.

Olika färdigheter

IDEAL Estates professionella team består av personer med specialiserad kompetens. Varje medlem har en distinkt expertis, vilket gör att de kan utmärka sig i sina roller. Dessutom fungerar teamet sammanhållet, med varje medlem som kan stödja andra när behov uppstår.

Att uppnå optimala resultat

Kärnmålet hos IDEAL Estates är att uppnå de bästa resultaten för kunderna. Detta innebär att utföra specificerade handlingssätt som är skräddarsydda för att möta varje projekts unika behov. Teamets engagemang för spetskompetens säkerställer att kunder får oöverträffad service inom fastighetsförvaltning, projektgenomförande, finansiella strategier och effektiv marknadsföring.

Vänligen träffa Ideal Estates Team: Alanyas fastighetsexperter

Abdurahman Kaya

Alanya's Real Estate Experts

Grundare/General Manager/Sälj & Marknad på Ideal Estates

Agentlicens: Masterexamen i fastighetsutbildning och applikation

Specialiteter: Chef för internationell försäljning och marknadsföring

En högt ansedd medlem av vårt team av chefer, en av de många aspekterna Abdurahman KAYA uppskattar om fastigheter är att utbilda människor och hjälpa dem i processen att köpa eller sälja ett hem. Han är en erfaren chef som fokuserar på att upprätthålla goda kundrelationer och hantera ekonomi och konton. Abdurahman har varit en licensierad mäklare sedan 2004 och skrattar ofta och säger: “Fastigheter är i mitt blod.”

Nedan är några av de saker som Abdurahman kan göra för dig:

Rådgivning: Oavsett om du köper eller säljer en fastighet, kommer han först att lyssna på dina mål och rådfråga dig därefter. När du köper eller säljer en fastighet måste du känna till dina mål och den tidsram du arbetar inom.

Förhandla: Han använder sin kunskap om fastighetsmarknaden i Alanya för att förhandla fram priset och villkoren för ditt förslag. Han kommer till fullo att överväga vad som är viktigt för dig innan han förhandlar å dina vägnar.

Analysera och bekräfta detaljer: Abdurahmans professionalism säkerställer att han övervakar varje aspekt och detalj av din transaktion. Abdurahman är stolt över att ge utmärkt kundservice och strävar efter att göra köp eller försäljning av fastigheter så stressfritt som möjligt.

Abdurahman skulle uppskatta möjligheten att arbeta med dig, oavsett om du köper ett hus, säljer ett hem eller köper en investeringsfastighet. Kontakta Abdurahman Kaya idag för att se hur han kan hjälpa dig!

Språk: Engelska, Tyska, Ryska, Turkiska

Mehmet Topal

Alanya's Real Estate Experts

Försäljning och marknadsföring på Ideal Estates

  • Agentlicens: Nivå 5 fastighetscertifiering
  • Specialiteter: Chef för tysk försäljning och marknadsföring

Mehmet Topal är född i Alanya. Efter avslutad examen i företagsledning arbetade han med försäljning och marknadsföring inom smyckesbranschen i över 10 år. År 2005 slutförde Mehmet sin nivå 5-certifiering inom fastigheter och har sedan dess varit fastighetsmäklaren för köpare och säljare.

På helgerna hittar du Mehmet som tar en paus från den hektiska veckan – går ut med sin familj på naturvandringar i de vackra bergen runt Alanya – så att han kan laddas upp och redo att tjäna dig igen på måndag.

Försäljningschefen på vår tyska marknad, Mehmet, utför alla typer av fastighetsrelaterade transaktioner för Ideal Estates, underlättar dem och minimerar eventuella fel eller eventuella oväntade hinder. Han är mycket erfaren inom fastighetsmarknadsföring och investeringar, dessutom har han starka kopplingar till bygg- och fastighetsbolag.

Om du letar efter en pålitlig, hårt arbetande och ärlig fastighetsmäklare är Mehmet redo att hjälpa till.

Språk: Tyska, Engelska, Turkiska

Marie Nyman

Alanya's Real Estate Experts

Försäljning och marknadsföring på Ideal Estates

  • Agentlicens: Nivå 5 fastighetscertifiering
  • Specialiteter: Chef för Svensk-Skandinavisk försäljning och marknadsföring

Marie Nyman är en av de bästa fastighetsmäklarna i Alanya. Marie blev fastighetsmäklare efter flera år i besöksnäringen. En licensierad fastighetsmäklare i 16 år i Turkiet och även dubbelmedborgare i Turkiet och Sverige, Marie erbjuder sina kunder omfattande expertis som mäklare med enorm kunskap om Alanyas fastighetsmarknad.

Marie strävar ständigt efter att hjälpa kunder att uppnå sina investeringsbehov i andra hem. Hon har varit en topppresterande agent på Ideal Estates och har en nivå 5-certifierad fastighetslicens.

“När Marie inte hjälper köpare och säljare att nå sina fastighetsmål, tycker hon om att hjälpa till med samhällsprojekt i Alanya som involverar miljön. Hon är också vår inhemska matexpert på grund av sin erfarenhet inom besöksnäringen. Så om du vill veta de bästa restaurangerna i Alanya, fråga bara Marie.”

Språk: Svenska, Engelska, Turkiska

Tuula Arıkan

Alanya's Real Estate Experts

Försäljning och marknadsföring på Ideal Estates

  • Agentlicens: Nivå 5 fastighetscertifiering
  • Specialiteter: Chef för finsk försäljning och marknadsföring

Möt Tuula Arikan, en erfaren fastighetsmäklare specialiserad på fastigheter i Alanya för finska köpare. Med över ett och ett halvt decenniums erfarenhet av Alanya-marknaden har Tuula hjälpt många familjer att hitta sina drömhem i denna vackra kuststad. Hon förstår sina kunders behov  och vet att fastigheter med enkel tillgång till stranden, natursköna vyer och en känsla av gemenskap är mycket viktiga för hennes kunder

Som född i Finland med turkiskt medborgarskap har hon en djup uppskattning för båda ländernas unika kultur och historia. På fritiden tycker Tuula om att utforska Alanyas vackra stränder och vandringsleder. Hon har en nivå 5-certifiering inom fastigheter och har erkänts som en topppresterande agent i regionen.

Kontakta Tuula idag för att lära dig mer om hur hon kan hjälpa dig att köpa eller sälja en fastighet i vackra Alanya.

Språk: Finska, Engelska, Turkiska

Muharrem Altun

Alanya's Real Estate Experts

Säljare på Ideal Estates

  • Specialiteter: Fastighetskonsult

Muharrem Altun är en av de bästa fastighetsmäklarna i Alanya. När det kommer till lyxiga fritidshus finns det ingen mer erfaren än Muharrem.

Under de senaste 20 åren har Muharrem hjälpt kunder att köpa och sälja mer än hundra fastigheter, vilket gör honom till en av de mest erfarna fastighetsmäklarna i Alanya.

Och även om Muharrem är bra på att hjälpa människor att köpa sina drömhus för ett bra pris eller sälja för en hög dollar, är han ännu mer passionerad för sin familj och ser till att han reserverar gott om tid för dem från sitt fulla schema när han kan.

Om du letar efter en mäklare som är dedikerad till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och som kommer att sträva efter att se till att du blir nöjd med resultatet! Kontakta bara Muharrem.

Språk: Tyska, Engelska, Turkiska

Anastasia Karenina

Alanya's Real Estate Experts

Försäljning och marknadsföring på Ideal Estates

  • Agentlicens: Försäljningsrepresentant
  • Specialiteter: Chef för rysk försäljning och marknadsföring

Anastasia Karenina är en fastighetsmäklare som har hjälpt människor att köpa och sälja fastigheter i Alanya, Turkiet under de senaste 12 åren. Med sin stora kunskap och erfarenhet av den turkiska fastighetsmarknaden kan hon hjälpa dig att hitta ditt drömhus i denna vackra kuststad.

Anastasia är född och uppvuxen i Moskva, Ryssland. Hon flyttade till Turkiet för över 12 år sedan och har bott och arbetat i Alanya sedan dess.

Med över 12 års erfarenhet av fastighetsmarknaden har vår mäklare en mängd kunskap och expertis. Hon har hjälpt otaliga kunder att hitta sina drömhem i Alanya, från lägenheter till villor och kommersiella fastigheter.

Anastasia erbjuder en rad tjänster till sina kunder, inklusive fastighetsförsäljning, uthyrning och fastighetsförvaltning. Hon är specialiserad på försäljning av fastigheter i Alanya, med fokus på det rysktalande samhället. Anastasia talar flytande ryska, turkiska och engelska, vilket gör det enkelt för hennes kunder att kommunicera med henne. Hon har en djup förståelse för den lokala fastighetsmarknaden och är alltid uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingen.

Språk: Ryska, Engelska, Turkiska

Jämför annonser

Jämför