Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Öppningsparty hos Ideal Estates är en artikel i lokaltidningen

Ideal Estates Açılışı

Last Updated on augusti 18, 2023 by marie

Ideal Estates öppningsparty är en artikel i lokaltidningen
https://www.magazinalbum.com/ideal-estate-yeni-ofisini-acti/
Översättning av artikeln:
INTRODUKTION OCH ÖPPNING AV IDEAL ESTATES

Ideal Real Estate, en framstående aktör inom fastighets- och byggsektorn i Alanya och dess omgivningar under de senaste 25 åren under varumärket Ideal Real Estate, har nu bytt namn till IDEAL ESTATES. Den officiella invigningen och öppningsparty av deras nya kontor på Oba kustvägen ägde rum med aktivt deltagande. Bl a av Eray Erdem, ordföranden för handelskammaren, Ali Kamburoglu, ordförande för Alsiad, Yakup USLU, ordförande för Real Estate Professionals Union (TTPP) , och olika representanter från branschen.

Under Ideal Estates öppningstal välkomnade Abdurrahman KAYA och Şerif KAYA, representerande IDEAL ESTATES, gästerna varmt välkomna. Och lyfte fram företagets grundläggande mål och visioner. De betonade sitt engagemang för att bidra till regionen och miljön genom att prioritera ett folkcentrerat tillvägagångssätt. Så som att skydda naturen och följa lagliga regler. Med firandet av deras 25-årsjubileum inom bygg- och fastighetsbranschen introducerade de sitt nya kontor som en plattform för att erbjuda ett brett utbud av fastighetsalternativ, tillsammans med transparent kunskap och kvalitetsservice.

Efter öppningsbönen uppskattade deltagarna mycket den symboliska handlingen att klippa öppningsbandet av kvinnor. Som anses vara de mest värdefulla tillgångarna i våra liv, och närvaron av deras barn, som representerar löftet om vår framtid.

Det nya kontoret för IDEAL ESTATES, prydt med en logotyp och varumärkesdesign av Gökhan TIRPANCI, och projektdesignen av inredningsarkitekten Ufuk KÜÇÜLMEZ, fick mycket beröm från besökarna.

Gökhan TIRPANCI – GOZFERI Graphic Design https://www.gozferi.com/
Ufuk KÜÇÜLMEZ – ORUNPROJE Interior Design http://orunproje.com/index.php

På IDEAL Estates Alanya är vi fast beslutna att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Det innebär att hitta rätt fastighet i rätt läge och till rätt pris. Kika gärna in på våra nya kontor i Oba för att få mer information om fastigheter. Eller bara för en kopp te eller kaffe och se vad vi kan göra för dig.

Jämför annonser

Jämför