Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Alanya glänste på ITB Berlin Tourism Fair

Alanya Shined at the ITB Berlin Tourism Fair

Last Updated on mars 25, 2024 by marie

Alanya glänste på ITB Berlin Tourism Fair

Alanya, känt som Turkiets turisthuvudstad, gjorde ett storslaget framträdande på årets ITB Berlin Tourism Fair från den 5:e till 7:e mars. Staden visade upp sig på den internationella scenen med en minutiöst utformad monter på 80 kvadratmeter. Alanya glänste på ITB Berlin Tourism Fair och fortsatte sitt rykte som en av de bästa turistdestinationerna i Turkiet.

Representanter för Alanya vid evenemanget var Burhan Sili, ordförande för Alanya Touristic Hoteliers Association (ALTİD). Mehmet Dahaoğlu, vice vd för ALTAV och ALTİD. Gürol Birgen och Nevzat Özdemir, styrelseledamöter för ALTAV. Dessa representanter, tillsammans med andra turistproffs från Alanya, fick chansen att föra produktiva diskussioner på den årliga mässan, tack vare den noggrant utformade montern som förbereddes av ALTAV och ALTİD efter omfattande förberedelser.

Betydelsen av ITB Berlin

Mehmet Dahaoğlu, VP för ALTAV och ALTİD, betonade vikten av ITB Berlin för Alanyas turism. De planerar att locka yngre tyska turister till regionen eftersom de äldre föredrar Turkiet. Deras mål är att undersöka destinationer som gynnas av unga tyskar och skapa skräddarsydda aktiviteter för att uppmuntra dem att välja Turkiet.

Dahaoğlu nämnde Corendon Airlines framgångsrika svar på flyg till Gazipaşa-Alanya flygplats från sex olika tyska städer under mässan. Byråer har rapporterat god försäljning för flyg till Gazipaşa-Alanya (GZP) flygplats. Fortsätter försäljningen på samma sätt kommer antalet platser att öka, parallellt med att antalet flygningar ökar. Detta kommer att resultera i att flygplatsen Gazipaşa-Alanya når den önskade nivån under de kommande åren. Under mässans andra dag var det fortsatt intresse från besökare och turistproffs i Alanyas monter, efter en dag med möten och besök den första dagen.

Minister Ersoy besöker Alanyas monter

Kultur- och turismministern besökte Alanyas monter på ITB Berlin-mässan. I montern hade ministern samtal med turistproffs från Alanya och delade med sig av sina insikter om mässan.

Alanyas monter var livlig och färgstark med broschyrer, reklammaterial och presenter. Besökare lärde sig om Alanyas stränder, fästningar, naturstigar och vattensportanläggningar, vilket bekräftar att det är en populär turistplats.


Vanliga frågor om Alanyas närvaro på ITB Berlin Tourism Fair

  • Vad är betydelsen av Alanyas deltagande på ITB Berlin Tourism Fair?

Alanyas närvaro på ITB Berlin Tourism Fair är avgörande för att främja staden som Turkiets turisthuvudstad på den globala scenen. Det ger en möjlighet att visa upp Alanyas attraktioner och engagera sig med internationella turistproffs.

  • Som representerade Alanya på ITB Berlin Tourism Fair?

Alanya representerades av nyckelpersoner inklusive Burhan Sili, president för ALTİD; Mehmet Dahaoğlu, vice vd för ALTAV och ALTİD; samt andra representanter från Alanyas turistsektor.

  • Vilka var höjdpunkterna i diskussionerna i Alanya-montern under mässan?

Diskussionerna i Alanya-montern kretsade kring strategier för att locka yngre generationer från Tyskland och öka turismen från denna marknad. Dessutom noterades positiva svar angående flygningar till flygplatsen Gazipaşa-Alanya (GZP)

  • Vem besökte Alanyas monter under mässan?

Noterbara besökare på Alanya-montern var Kültür ve Turizm Bakanı (kultur- och turismminister) Mehmet Nuri Ersoy, president Ersin Tatar för KKTC och Eray Erdem, president för ALTSO.

  • Vad fick Alanya att sticka ut på ITB Berlin Tourism Fair?

Alanyas monter fängslade besökare med sina livfulla utställningar, informativa broschyrer och unika reklammaterial. Det fungerade som en samlingspunkt för att lära sig om Alanyas stränder, historiska platser och rekreationsmöjligheter.

Föregående inlägg

Pension i Alanya

Nästa inlägg

Turkiskt kustliv

Jämför annonser

Jämför