Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Den 5:e bokmässan i Alanya

The 5th Alanya Book Fair

Last Updated on januari 2, 2024 by marie

Den 5:e bokmässan i Alanya

Den 5:e bokmässan i Alanya, ett fängslande firande som anordnas av Alanya kommun, har utvecklats med storhet och entusiasm. Mässan börjar den 15 december och förlänger sin litterära famn till den 24 december. Mässan har blivit en levande mötesplats för folket i Alanya. Överfull av montrar, diskussioner och boksigneringsevenemang, varje dag ger en ny våg av litterär spänning.

Sedan öppningen har den 5:e bokmässan i Alanya lockat folkmassor, visat upp ett omfattande utbud av montrar och varit värd för engagerande diskussioner. Evenemanget fungerar som en plattform där kommunen förenar medborgare med fältexperter och erbjuder en uppsjö av litterära pärlor. Från den allra första dagen, den 15 december, har mässan lockat en mångfaldig publik, vilket gör den till en kulturell hotspot för invånare i Alanya i alla åldrar.

Mässområdet har förvandlats till en fristad för bokälskare, med några av landets mest betydande förlag som har satt upp montrar. Besökare har inte bara chansen att utforska tusentals böcker utan också att engagera sig med sina favoritförfattare genom diskussionsprogram och signeringsevenemang. Dessutom erbjuder mässan gratis workshops som ger både underhållning och utbildning för barn och unga vuxna.

Experter som engagerar sig med invånare i Alanya

Invigningsdagen för den 5:e bokmässan i Alanya började med forskarförfattaren Erol Çalı som ledde diskussioner om “Sorgens huvudstad: Jerusalem”. Medan TV-presentatören Pelin Çift utforskade “Att bygga en karriär i media och resan bortom agendan.” Den andra dagen innehöll ett interaktivt läsevent med titeln “Vi letar efter girafffrisörer”, värd för barnboksförfattaren och illustratören Cansu Erkan. Lärare-författare Dilek Cesur, känd för sitt stora följeslag i sociala medier, grävde in i “Patient Families Raise Compassionate Children”. Responsen från medborgarna var överväldigande, med långa köer för boksigneringsevenemang.

Söndagen bjöd på kulinariska nöjen från Sheraton Kitchen Chef och Turkiets kockförbunds president Zeki Açıköz. Han diskuterade “Kitchen Stories of World Leaders” och presenterade sin prisbelönta bok “Politics Table”. Senare prydde den berömda prof. Dr. Üstün Dökmen, känd för sina tv-program och böcker, scenen med en diskussion om “Kvalitet att leva i romaner”, och fick stående ovationer i en fullsatt sal. Prof. Dr. Üstün Dökmen fick också kontakt med fansen under det efterföljande boksigneringsevenemanget.

Mässan fortsätter till 24 december

När den 5:e bokmässan i Alanya går framåt, lovar den litterära extravagansen fler expertgäster och fängslande evenemang fram till den 24 december. Framtida höjdpunkter inkluderar diskussioner och signeringar med skådespelerskan Açelya Akkoyun, poet-författare Serdar Tuncer, familjekonsult-författare Saliha Erdim, utbildare-författare Gri Koç Gökhan Müftüoğlu, klinisk psykolog-författare Beyhan Budak, barnboksförfattare Tülin Koziko och Historian ğluA Koziko Dr Erhan Afyoncu. Missa inte denna litterära resa som fortsätter att fängsla Alanya med sin blandning av kunskap, kultur och underhållning.

Jämför annonser

Jämför