Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Utvald lägenhet till salu i Oba

Featured Apartment for Sale in Oba

Last Updated on januari 3, 2024 by marie

Utvald lägenhet till salu i Oba: En 2-sovrumslägenhet i Olive City

Om du har längtat efter ett boende som sömlöst kombinerar naturlig skönhet med urban bekvämlighet, behöver du inte leta längre än till denna, en utvald lägenhet till salu i Oba. Denna bostadsoas, inbäddad bland de fridfulla landskapen i Oba och Alanya, lovar en harmonisk livsstil för dem som söker den perfekta blandningen av lugn och stadsliv. Följ med oss på en resa genom denna pittoreska oas, omgiven av oliv- och apelsinplantager, med charmen i Oba och Cikcillis stadskärnor bara en promenad bort.

En fridfull tillflyktsort

Oba, med sina frodiga oliv- och apelsinplantager, sätter scenen för detta exceptionella bostadskomplex. De pittoreska omgivningarna skapar en lugn miljö som invånarna är stolta över att kalla hem.

Tillgänglighet: Bekvämlighet vid din dörr

Bekvämligheten med att komma åt närliggande bekvämligheter är oöverträffad. Oba och Cikcillis stadskärnor ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket säkerställer att alla dina dagliga behov ligger bara ett stenkast bort.

För dem med en förkärlek för shopping och kulinariska läckerheter erbjuder återförsäljningen med 2 sovrum i Oba en uppsjö av alternativ. Många restauranger och köpcentra, inklusive Migros, Alanyum och Metro Gross Market, erbjuder ett brett utbud av val att utforska.

Det finns en lokal busshållplats i närheten, vilket säkerställer enkel tillgång till Alanya City, bara 4 km bort.

En resortliknande upplevelse: Elegans och stil

Komplexet sticker ut med ett imponerande landskap med 22 block och totalt 510 lägenheter fördelade på 66 250 kvm mark. Den arkitektoniska designen är ett bevis på elegans och stil.

Föreställ dig att bo på en plats som erbjuder bekvämligheterna hos en femstjärnig resort. Detta projekt är genomtänkt utrustat för att underhålla invånare i alla åldrar, vilket gör det till en fristad för familjer.

Byggt mellan 2010 och 2013, fortsätter det att vara det mest eftertraktade bostadskomplexet i Alanya. Dess varaktiga popularitet säger mycket om den livskvalitet den erbjuder.

Din drömlägenhet: Fullt möblerad komfort

Tänk dig att flytta in i en fullt möblerad 2-rumslägenhet där komfort möter bekvämlighet. Denna återförsäljningslägenhet, belägen på 3:e våningen, erbjuder enastående nordost-sydlig utsikt över trädgården och bergen.

Affären blir ännu bättre med alla möbler, vitvaror och luftkonditioneringsapparater i varje rum som ingår i priset, vilket säkerställer att du har allt du behöver för att starta ditt nya liv problemfritt.

För de som är redo att ge sig ut på denna spännande resa är återförsäljningen med 2 sovrum i Oba svaret. Missa inte din chans att bli en del av denna otroliga gemenskap och uppleva ett lugnt liv när det är som bäst.

Missa inte möjligheten att göra denna lyxlägenhet till ditt perfekta hem! Kontakta oss idag för att boka en visning av fastigheten som du hittar på vår hemsida: https://idealestates.com/property/2-bedroom-resale-in-oba/

Jämför annonser

Jämför