Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Fördelar med fastigheter off-plan

Proje Aşamasında Gayrimenkul

Last Updated on september 4, 2023 by marie

Du kanske har funderat på att köpa en fastighet off-plan om du är intresserad av att investera på den turkiska fastighetsmarknaden. Låt oss börja med att definiera en fastighet off-plan. Det är en fastighet som ännu inte är byggd. Fördelar med fastigheter off-plan är att köpare har en mängd olika mönster och layouter att välja mellan när de väljer en fastighet. Du kan anpassa din egendom om du köper fastigheter off-plan. Fastighet som köps off-plan köps i ett oavslutat skick. Du måste därför vänta tills ditt hus är klart och färdigt.

I Turkiet innebär köp av fastigheter off-plan att skaffa ett hus innan det är färdigt. Det kan vara en fantastisk metod att ta sig in på den turkiska fastighetsmarknaden. Vi kommer att titta närmare på fördelarna med att köpa fastigheter off-plan i Turkiet i den här artikeln.

Fördelar med att köpa off-plan fastighet i Turkiet

Att köpa ett hem i Turkiet off-plan ger ett antal fördelar:

Rättvis kostnad

Majoriteten av människor kan fortfarande köpa fastigheter till rimliga priser eftersom den turkiska fastighetsbranschen fortfarande växer. Du kommer att spara pengar genom att köpa nu eftersom priserna bara kommer att öka i framtiden. I ett försök att sälja så många lägenheter som möjligt innan bygget börjar, erbjuder byggherrar ofta rabatter på sina senaste utvecklingar.

Skapa din idealiska bostad

När du köper fastigheter off-plan i Turkiet har du fullständig kontroll över design- och produktionsprocesserna. Det kommer inte att uppstå några obehagliga överraskningar under eller efter bygget av ditt nya hem, så du behöver inte oroa dig för dem.

Många olika byggstilar och planlösningar

Fastighetsbranschen i Turkiet erbjuder idag ett brett utbud av byggnadstyper och planlösningar. Välj den som bäst tillfredsställer dina behov, och vid behov ändra den under byggnationen

Valfria bolån

Det är enklare för dig att finansiera ditt köp om du kan få ett bolån till ett pris som är lägre än slutkostnaden.

Betalningsflexibilitet

När köparen köper färdig egendom måste han betala hela beloppet på en gång. Det finns registerkostnader och andra diverse utgifter också. Du betalar dock bara en del av kostnaden som en handpenning när du köper ofärdiga projekt. Det finns också flexibilitet när det gäller betalning, och du behöver inte ordna en jättesumma för att köpa en obyggd fastighet.

Tips om att köpa fastigheter off-plan

Ett råd att komma ihåg när du köper fastigheter off-plan är att undersöka grannskapet ordentligt. Dessutom bör du undersöka fastighetens byggherre och hålla ett öga på deras framsteg genom att besöka sidan ofta och hålla kontakten. Du minskar riskerna och säkerställer en säker köptransaktion genom att göra detta.

Föregående inlägg

Skatter

Jämför annonser

Jämför