Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Gratis visningsresor

inspection trip

Last Updated on september 27, 2023 by marie

Gratis visningsresor till Alanya

Om du har undersökt flera fastigheter och upptäckt en mängd olika möjliga val i Alanya. Då kan nästa steg vara att besöka oss och uppleva den på plats. Du kan välja ditt drömboende genom att åka på en av våra gratis visningsresor. Här får du guidning runt på de olika alternativen . Med Ideal Estates personliga visningsresor kan du se ett urval av nybyggda fastigheter eller återförsäljningsfastigheter till salu Alanya, som alla kommer att ha matchats efter dina specifika krav.

Även om du kan se fastigheterna i detalj på vår webbplats och i våra informationskanaler. Så kan ingenting jämföras med att uppleva den och området på plats. Vi anser att det är viktigt att du besöker och ser området innan du fattar ett så viktigt beslut. Om var du så småningom bestämmer dig för att köpa. Vid sidan av fastighetsvisningar ser vi till att du har tillräckligt med tid under resan för att se dig omkring och få en känsla för det allmänna området, människorna och livsstilen.

Våra GRATIS visningsresor är ett utmärkt och ekonomiskt sätt att göra detta. Och vi hjälper dig gärna att arrangera ditt besök i regionen för att upptäcka vårt omfattande utbud av nya fastigheter och andra fastigheter.

Innan din ankomst kommer Ideal Estates att förbereda en portfölj av fastigheter, skräddarsydda för att passa dina specifika krav. Du kan vara säker på utmärkt, garanterat ingen press, personlig service. En av teamet på Ideal Estates kommer också att visa dig runt i de lokala områdena, inklusive stränder, restauranger, barer, fritidsanläggningar och andra intressanta platser.

Från att besöka fastigheterna och området till att hjälpa dig med lagligheterna, guidar våra agenter dig genom hela processen. Vi kommer att välkomna dig från det ögonblick du landar tills du reser. En av våra representanter kommer att följa med dig fullt ut, och vi är stolta över att ta hand om våra kunder. Boka din 3-dagars visningsresa för två personer med oss direkt. Eller med en av våra ackrediterade representanter i ditt land för att se vad Turkiet har att erbjuda.

Meddela oss vilka datum som fungerar bäst för dig och vilken flygplats du vill flyga från. Sedan kommer en av våra agenter att söka i vår databas för att hitta de bästa och mest prisvärda flygalternativen. Om du vill boka en av våra gratis visningsresor för mer än 2 personer eller stanna mer än 3 dagar, låt vår agent veta det först så kan vi ordna det. Sedan, efter att du har gjort dina flygbolagsreservationer och betalningar, kommer vårt hemmakontor att hantera ditt boende och flygplatstransfer.

Om du köper en fastighet återbetalar vi dig för flygbiljetterna. Om du inte köper en fastighet kommer vår auktoriserade agent att informera dig om priset för kost och transfer.

Ideal Estates gör processen så avslappnad som möjligt, följande steg beskriver hela visningsresan:

  1. Ring bara och diskutera (på ditt modersmål) processen för din potentiella resa med en av våra vänliga agenter.
  2. Organisera och betala kostnaden för dina flyg och informera oss om flygdetaljerna – Dessa kostnader kommer att återbetalas till dig om du köper via oss som ett resultat av inspektionsresan.
  3. Vi kommer att reservera och betala för ditt boende för 3 nätter på ett lokalt hotell på bed-and-breakfast-basis.
  4. Vi möter dig på flygplatsen, tar dig till hotellet och följer sedan med dig på resten av din visningsresa.
  5. Vi kommer att visa området och portföljen av fastigheter, skräddarsydda för att passa dina specifika krav.
  6. Kvällarna är fria att koppla av, vilket ger dig möjlighet att diskutera dagens händelser.
  7. När du har sett fastigheten du vill köpa kommer vi att gå igenom varje steg i köpprocessen och juridiska villkor.
  8. I slutet av din resa hämtar vi dig från ditt boende och tar dig tillbaka till flygplatsen inom god tid för att hinna med ditt flyg. Om du bestämmer dig för att inte köpa måste du betala för ditt boende och transfer.

Vi känner att dessa avslappnade och informativa resor hjälper våra kunder att fatta förnuftiga, balanserade beslut om deras potentiella fastighet och område.

KONTAKTA OSS NU för att boka ditt besök!

 

Jämför annonser

Jämför