Property in Alanya. Ideal Estates, +90 532 777 4 777

Samarbete med Ideal Estates

Ideal Estates ile işbirliği

Last Updated on september 27, 2023 by marie

Samarbete med utländska agenter

Ett samarbete med Ideal Estates (ALTSO-medlem) ger dig möjlighet att arbeta med fastighetsmäklare runt om i världen. Vi förstår att agenten är den viktigaste assistenten till kunden som tillhandahåller pålitligt stöd för köparen i sitt eget land. Därför värdesätter vi ömsesidigt fördelaktigt samarbete, förtroendefulla partnerskap med agenter för att utföra ett utmärkt arbete och ge din klient maximal uppmärksamhet och omsorg.

Förstå specialiserade områden på fastighetsmarknaden Oavsett om du är en nybörjare eller en veteranförsäljare, finns det alltid områden på fastighetsmarknaden du inte känner till. Genom att samarbeta med agenter inom en viss nisch, till exempel fastigheter i Turkiet, vet du exakt vem du ska vända dig till om du någonsin har en fråga. Även om du är kunnig om det specifika ämnet kan specialiserade agenter som Ideal Estates ge ett annat perspektiv. Genom åren har vi fått förtroende av dussintals utländska partners.

Men hur väljer man rätt, från många fastighetsbyråer? Ideal Estates drivs av en fullt ackrediterad och licensierad fastighetsmäklare med erfarenhet av försäljning i Turkiet. Vi hanterar kunder som talar engelska, ryska, tyska, svenska och finska eftersom vi vill att hela processen ska vara tydlig för kunden. Kontrakten är också undertecknade på de språken, och tack vare det finns det inga oklarheter. Eftermarknadstjänsterna, som på grund av semesterfastigheternas specifika karaktär är mycket viktiga, erbjuds på olika språk.
Alla dessa element garanterar att vår gemensamma kund blir nöjd. Alla detaljer, arbetsstandarder och samarbetsvillkor är specificerade i vår agents avtal.

Fördelar med att arbeta med Ideal Estates?

 • Vi svarar omedelbart på din begäran om information, så att kunden inte väntar på sina efterfrågade fastighetsalternativ, vilket är fallet med andra utländska fastighetsbyråer.
 • Vi arbetar ärligt och öppet och informerar dig om varje steg i interaktionen med din potentiella köpare.
 • Vi betalar omedelbart förmedlingsavgiften i sin helhet så snart transaktionen är genomförd och betalning erhålls från kunden.
 • Vi erbjuder en visningsresa till våra mest aktiva agenter så att du kan ge personlig information till dina kunder.
 • Vi samarbetar med fastighetsbyråer, juridiska konsulter, advokater och immigrationsprogramrådgivare och andra yrkesverksamma som arbetar inom fastighetsbranschen.
 • Kundnöjdhet garanteras eftersom vi tillhandahåller expertförsäljning och eftermarknadsservice.

Hur fungerar ett samarbete med Ideal Estates?

 • Om du har en kund måste du boka in en visningsresa.
 • Du måste skicka ett e-postmeddelande till info@idealestates.com när du har schemalagt en visningsresa med kunden. Låt oss veta kundens flygdetaljer och portföljkrav.
 • Vi skickar dig en e-postmall för bokning som innehåller kundens kontaktinformation, från vår respektive teammedlem i Turkiet.
 • Dagen efter får du en rapport om dina kunders visningstur, såsom information om transfer och boende. Förutom detaljer om fastigheterna kommer de att visas.

Vad vi förväntar oss av våra partners

 • Följ upp med din kund och gör dem redo för visningsturen.
 • Vi borde vara den enda byrån.
 • Vår fastighetsportföljs försäljningspriser och specifikationer bör inte ändras. Den bästa policyn är att vara ärlig.
 • Baserat på våra gemensamma principer hoppas vi kunna utveckla ett långsiktigt fastighetssamarbete.

Samarbete med professionella frilansare inom fastighetsförsäljning

Vi söker professionella frilansare för fastighetssamarbete!

Ideal Estates är en av de mest välkända fastighetsbyråerna i Turkiet. Vi har kontakt med många kunder och fastighetsutvecklare och har därför garanterat de bästa erbjudandena. Vi har även lång juridisk erfarenhet och kunskap för att säkerställa säkra transaktioner.

Ett ömsesidigt partnerskapsavtal för fastighetsinvesteringar har många fördelar. Följande är våra vägledande principer och fördelar för att bilda ett långsiktigt frilanssamarbete med oss:
 • Som fastighetsmäklare är det lätt att tro att du är ensam. Även om du är en del av en mäklarfirma, arbetar du vanligtvis själv med dina kunder enligt ditt schema, att samarbeta med oss kan förbättra dina färdigheter och förmågor, utveckla vänskap, minska kostnaderna och skapa en bättre balans mellan arbete och privatliv.
 • Naturligtvis är den mest uppenbara fördelen här bekvämlighet och flexibilitet. Att arbeta på ett samarbetskontor som Ideal Estates betyder att du inte behöver oroa dig för stela kontorstider. Du kan komma och lämna på dina valda tider. Det är därför som fastighetsproffs känner sig bekväma med att arbeta med oss. Du kan njuta av olika alternativ såsom ett eget skrivbord eller ett privat kontor, bland annat.
 • Samarbete med Ideal Estates säkerställer att du har tillgång till höghastighetsinternet, videokonferenser och andra tekniker som ingår i samarbetet. Dessutom erbjuder vi supportpersonal som kan svara på samtal och ta hand om dina kunder när du är borta, vilket säkerställer att ingen affärsmöjlighet missas.
 • Utan hyreskostnader ger detta dig chansen att arbeta i ett förstklassigt företagsutrymme – komplett med all utrustning och faciliteter du behöver – utan att spendera pengarna. Du behöver inte betala för internet och städare varje månad! Plus att du inte behöver hantera dyra långtidshyreskontrakt.
 • Fastighetsproffs kan dra nytta av att samarbeta med våra utländska byråer i sina projekt. Och resultaten kan vara givande och lönsamma eftersom de kommer att ge dig värdefulla leads.
Som ett resultat av ovanstående fördelar har många egenföretagare dragit sig till samarbete med Ideal Estates där vi tillhandahåller fördelarna med ett stort, modernt kontor och samarbete med utländska byråer.

 

Jämför annonser

Jämför